SMScast G3

sickre
the good Rafer game

dji
prava tekma lakersi dobri a ne mogu nikako nametnit se. Magic D and ”the Rafer good game” – could this game fuck Lakers up?

sickre
Magic premalo vodi kol’ko bolje igraju

dji
Danas se mislim, tol’ko su mi ovi Lakersi u zadnje vrijeme bezveze da Orlando može ”pull a Miami” i dobit 4 za redom. Najozbiljnije u to virujem

sickre
Gotta see more magic 2 believe it
Ma divno solid n simple, Kobe nestao

dji
Evo mali puppet je reka Lebronu da ni Barkley nije osvojia naslov. Stan and Rafer, koji odnos

sickre
Tony Battie!

dji
Pierce, Walker, McCarty, Battie, to je bija frontcourt. Kobe je definitvno on a decline, izdaje ga the body the blood the machine

sickre
Da, da, samo dan odmora sad Magic mora dobiti i ovu u cetvrtak jer u nedjelju Kobe will be back. Odlican SVG intervju (shoots are fallin in…)

dji
Ma svaki SVG intervju je good, čak i ovi sa Doris. Nego, ovaj turčin je fenomen, triba uvest jos euro play’a u NBA. White power!
Ah sudci. Sve za bar 6 tekmi Finala, the ratings are too good.

sickre
SVG ih se trudi sjebat, uveo je Nelsona, užasan je. A tek Raferova faca na klupi. That aint good. LA in 6.

dji
Hedo plays telekinetik D

sickre
Rafer and Farmar playin their only one good game of the series

dji
Mark Jackson is stupid and boring. A gdje je onaj energy level Magica u obrani iz treće?

sickre
Mislili su da su pobjedili. Fisher trica pa sjajna obrana zakucavanja Pietrusa – the little things.
Magic goin down.

dji
No way, sad ce ubacit dva šuta. Streaky.
Kobe pullin Shaq

sickre
(trailer za film Public Enemy) Johnny Depp Christian Bale out Kobe call

dji
He he, there is a bailout comin but its not for Kobe

sickre
Pussy Rashard Lewis drive
Zašto Lakersi pucaju trice?

dji
The bottom line is – Magic s ovakvim šutom, ovakvim Alstonom, ovakvim balanced scoring ne smije ovisiti o jednoj lopti na kraju. Lakersi su odigrali good doduše al ne toliko. Al’ odlična tekma sve u svemu.

sickre
Slažem se, Magic ih je morao razbucat

dji
Phil je budist, i on navija za Magic. Fuck, da nije bilo sudaca (Bill izbrojao 10 anti-orlando calls u G2) sad bi Rafer vodija 2-1

2 thoughts on “SMScast G3

 1. Evo da ja dodam još par stvari na ove SMS-ove, da imamo za arhivu. Magic je totalno streaky momčad, u prvoj četvrtini prve tekme ubace 15 koševa, a noćas sruše rekord svih vremena sa preko 60% šuta cijelu tekmu i to na dobru all-round igru Lakersa. Ovo je Magic za kakav sam mislio da može osvojiti naslov. I još vjerujem da mogu ”pull a Heat” i dobit ovo 4-2. Kad im upada predobri su.
  Ali sad ne treba smetnut sa uma da Lakersi iako su igrali odlično, mogu još bolje. Samo toliko su mi iritantni, bezlični, uopće nisu klapa, Kobe je totalni jadnik, da ih ne mogu zamislit kako dižu trofej. Ozbiljno, mislim da je Philu svejedno hoće li oni ovo osvojit, čak ni on ne želi dublji odnos sa ovom ekipom.
  Ovako ozbiljni Lakersi kakvi su došli u Orlando i dalje su favoriti, ali očito je da Kobe nije više onaj super-duper star kakvim ga mediji prezentiraju, i da je ovisiti o njegovom ukazanju jednako streaky temelj kao i što Magic ovisi o tim tricama. Mislim, pa tip drugu godinu za redom u Finalu nije ”on top of his game”. To nešto govori.
  Ali recimo ovo – obje momčadi su odigrale odlično, definitivno najbolje do sada, i Magic je isplivao. Da je sada 2-1 za Orlando, tko bi dao šansu Lakersima? A Magic je još ima, u tome je njihova čarolija.
  I da, moram još spomenit nešto što smo ja i Sickre pričali prije nekih tjedan dana.
  Da je KG bio zdrav, Boston bi od šale obranio naslov jer jedini imaju karakter. To je prava ekipa, ovo sve drugo su wannabe šampioni. Šteta, ne samo zato što Ray, PP i KG nemaju drugi naslov (dogodine je nova šansa) već zato što ćemo imati prvaka koji baš i neće biti prvak u pravom smislu. Ako vam to ima smisla.

 2. Da, sad dok gledam ovo finale, mogu si predociti kako Celticsi gaze i Magic i LA. Inace još da dodam kako je Bunym totalno out, igra a la Chris Mihm. Ako se nakon ovakvog finala vrati u neku solidnu formu sljedece sezone, svaka čast, ali ja to ne vidim. Oden part 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *