IGNORE LOSER

Umjesto najave još jednog živciranja u vidu osmine finala svjetskog prvenstva, nadam se da ćemo popušiti bar 40 kako bi se možda opet počelo pričati o odgovornosti Danka Radića i klike koja godinama nema nikakve rezultate (zlato klinaca je plod čuda od Šarića).
Sutra će biti lijepo vrijeme, odite na hakl i IGNORE the LOSERS!

9 thoughts on “IGNORE LOSER

 1. Evo i Kreha živ!

  Zanima me samo kad će netko u mainstream medijima napisati da je jedini razlog zašto je Joke izbornik taj što nema muda Radiću reći da je pun govana i da je cijeli način na koji naša repka funkcionira katastrofa. Nakon Joke, koji će s razlogom bit krivac (ali nije sam kriv jer se nije on postavio za izbornika), doći će Brajković ili neki drugi moron, a jedina dva čovjeka koja nešto valjaju – Peras i Spahija – u luku zaobilaze ovaj smrad od HKS-a. Jebeš ekipu kojoj je sponzor HEP, to je jedno od pravila kojih se u životu držim. Ako nemaš predsjednika koji će sjest na telefon i nać dva prava sponzora, već seljačinu koja sve radi po rodjačkim vezama, onda i nisi nego za podrum. Nabijem ih sve, a tebe Roko molim da se ostaviš ovog sporta osim ako ne misliš postat stoper, jer dok god misliš da si playmaker ajme tebi. Clint Eastwood je davno rekao da čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja, a u Hr košarci očito ne postoji ni jedan čovjek. Nema šanse da gledam kako papanjerosi gube 40 razlike, odoh na tenis a poslije u ST na atletiku uživo.

 2. u jebote, što ste oštri. ja ću isto pogledati samo neka se zna i to zato što nemam što drugo pametnije raditi 🙂

 3. ma naravno da će se gledat, sinoć sam primjetio da računam koliko ima do tekme…jbg jače je od mene. Uostalom jedna tragedija hr košarke više ili manje, svejedno, sa skoro 30 godina čovjek ima preče stvari za živcirat se. Evo i optimistična prognoza, naši dobijaju sa 5-10 razlike. Go roKO!

 4. Naravno, koliko god sam se trudio ostati cool, naši su uspjeli uvući me u tekmu, pa sam zadnju minutu čak proveo stojećke. Utakmica opet klasika, naši odigrali ok protiv loših Srba ali uz hrpu glupih poteza i užasnog trenera, i opet izgubili u triler završnici. Više nije ni uzbudljivo, nego postaje polako dosadno (vidim da je i Pop rekao nešto u tom smislu).

 5. ne znam što je Pop rekao jer sam odmah prebacio program. i ja sam stajao na nogama zadnju minutu. svaka čast Popu, Bogdanoviću, Tomasu (u obrani), Baniću i Lončaru (koliko-toliko). Ukić je odbro poeo pa je uspio sebi pepnuti loptu u nogu pa se sakrio nakon toga, Tomić je opet bio loš, ali kako kaže Sickre trebao ga je Repeša prošle godine voditi u Poljsku da momak vidi kako se igra na velikom natjecanju. ja bih dodao da je trebalo odigrati i neku akciju s njime – jebote kada se sjetim kako su Llull i on igrali pick’n’roll u Realu tuga me uhvati da niti jednom naši nisu to pokušali napraviti. zašto je Kus uopće ušao još mi nije jasno.

  o Joki se nema puno toga reći – nabrajati njegove greške bi mi oduzelo previše vremena a idem gledati Španjolce i Grke i to na švapskom 🙂

 6. Naravno da sam gledao tekmu i naravno da sam se opet izivcirao. Ma nema nama pomoci dok god su ovi debili na celu HKS-a i dok biraju kvazi trenere koji onda kao nesto rade i onda popusimo u nekom totalno nepredvidivom, ali uvijek teatralnom okršaju. Ni Buffallo Billsi nam nisu ravni.

 7. Rekao bi da smo mi kao Chicago Cubsi, ali sada se sjeti priča o Vikingksima sa Simmonsove stranice. Ono priče navijača tipa “vodili smo par sekundi pred kraj ali svi smo znali da ćemo nekako još uspjet prosut dobivenu utakmicu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *