FREE MONTA PODCAST

Za ubiti vrijeme do novih playoff dvoboja uvijek se može naći nešto pametnije za raditi od slušanja podcasta na ovim stranicama, ali, ako imate slomljenu nogu ili pomračen um, možda i možete odvojiti tih sat i nešto vremena pa poslušati o čemu su to pričali McGee i Frančeski u ovoj sirovoj, ne-editiranoj i ne-cenzuriranoj verziji osvrta na štogod bilo to na šta su se osvrtali.

11 thoughts on “FREE MONTA PODCAST

 1. Super podcast! Dobre rasprave i doza humora taman da “zaokruži petorku”. 😛

  Što se tiće Monte, ja smatram da bi on bio savršena druga banana u Magicu, ali da bi većini ostalih ekipa bio najbolji kao šesti igrač (25-28 min).

  Što mislite u koju bi se ekipu Josh Smith najbolje uklopio? Ja malo gledam i da ovi Celticsi na PF imaju njega umjesto Bassa lagano bi se prošetali istokom. Naravno da ga se pravilno koristi i da ne puca ovoliko dugih dvojki, mislim da bi KG imao fantastičan utjecaj na njega i da bi ta obrana bila vrh vrhova, a u napadu bi se savršeno uklopio kao razigravač sa visokog posta, jako je dobar u onim hokej asistima.

 2. ajme koja dva šarlatana! ajme koliko pizdarija! ajme! sramota za internet!

 3. inače, šta se tiče monte – em je igrao uvijek u strašno lošim ekipama, em je igrao pod fleksibilnim trenerima, em je igrao 40 minuta (40 MINUTA) po utakmici. prije nego je počeo pucat trojke lik je gađao 48 – 50 posto šuta iz igre. da ima kontrole/samokontrole lik bi u napadu bio pandan wadeu. u obrani je naravno kockar, ali pacersi čak i sa takvim kockarom imaju dovoljno dobru obranu da se drže s većinom ekipa.

 4. Osvoje li Bucksi dogodine više od 35 tekmi poklanjam svima besplatnu pretplatu na ispodobruca.com

 5. Lijepa rasprava “za i protiv Elisa”:D, obojica imate argumente, a oni naravno zavise od sistema u kojem ga zamšljate, zato se i razilazite. Ova Frančeskijeva zamisao sa Indianom mi izgleda dosta primamljivo.

 6. bucksi su još gora ekipa od warriorsa, olakotna okolnost je šta igraju na istoku

 7. Nisam baš čuo komentare o seriji između OKC i Lakersa,te o JaValeu ili sam prospavao podcast? 😀

 8. javale je nekidan uvjerija novinare da je kupija dva čudnovata kljunaša za kućne ljubimce samo kako bi ih naučija da provjeravaju izvore. nemoš ništa loše reć o tom tipu.

 9. svala čast, ovo je genijalno, možete vas dvojica malo češće ovo radit i još neke kolege ubacit, recimo one s kojima ste slagali top igrače po pozicijama…
  jedino ste se mogli malo dotaknit silovanja lopte bryanta i mogućnostima lakersa protiv ove mlađarije iz okc-a
  svađavezana za ellisa neprocjenjivo za slušat, uglavnom sve pohvale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *