MOCKCAST

Ne kaže se uzalud "pazi što želiš, jer bi to mogao i dobiti". Sickre i Gee u najdosadnijem podcastu ikada trate 90 i nešto minuta kako bi rekli nešto sitno o Finalu i ništa puno o predstojećem draftu (zapamtiti za ubuduće – nema razgovora na skypeu nakon 22 sata). Za one lukave, koji samo premotaju na kraj da čuju klipove, izabrani moment LeBatard showa nalazi se točno na dvije minute do sirene.

9 thoughts on “MOCKCAST

 1. Dobar podcast. Mada se ne slažem s dobrim dijelom izbora. Bit će zanimljivo za 12 dana.

  Moja lottery prognoza
  1.davis
  2.barnes
  3.beal
  4.drummond
  5.mkg
  6.robinson
  7.lamb
  8.lillard
  9.leonard
  10.marshall
  11.ross
  12.zeller
  13.waiters
  14.sullinger

 2. tak je “dobra” da je ni ja u prvom trenutku nisam skužil. Sve je za 5 ali malo ste pali s kvalitetom (izvedbe, zvuka). Očito da vam je malo bilo ili prekasno ili predugo?
  Gee, kak je oko? Nadam se da je sve OK.

 3. Dobro poznavanje NCAA , za moje prilke koji prati samo derb-y , pa je malo bilo i poducavanja , vidjet cemo sta ce biti od tih igraca. Ali ono tvrdoglavi ste sto se tice pojedinih igraca jos kujete u zvjezde Turnera i Curry-a , doduse za razliku od Turnera , Curry je i pokazao nesta ali sa toliko ozljeda nije ni blizu jednog Roy-a od kojeg isto nema nista zbog ozljeda, tako da sam skeptican i sa ovim vasim najavama , kako nahvaliste ovu generaciju biti ce bolja od 1996 ili 2003 🙂
  Btw. Nego sta mislite o tome da ipak prema najavam u Cleveland ide MKG ili Beal , pa kad se upari sa Irwingom a Trstan se nastavi razvijati a imaju defanzivca varejao-a jos ako pokupe nesta korisno od pick-a lakersa , mogul u PO ? MKG ako se razvije moze biti fransjizni igrac i pored zdravog Irwinga i serije igarca mislim da je ipak svjetla buducnost Clevelanda nakon mraka i desisonsa 🙂

 4. U neuspjelom pokusaju humora porast broja Thompsona u NBA je doveden u vezu s rastom desnice u evropi te mogucom pobjedom republikanaca u SAD. Thompson je inace hr pjevac izrazito desne orijentacije. Eto.

 5. Kobe citatelju, Irving i MKG bi bili odlicna kombinacija. Cleveland je na konju kako god okrenes jer je Irving pravi vođa na terenu, a uz MKG dobivaju ekstra na fajterskom duhu.
  Sto se tice kovanja igraca u zvijezde samo isticemo one koji imaju neki vanserijski element u igri koji mozda nije zanimljiv siroj javnosti ali je rijedak i koristan za momcad.
  Turnerov nos za košarku i vještina u igri je vanserijska iako mentalno (jos uvijek) nije na tom stupnju da moze nositi igru ozbiljnije momcadi. Na nivou igre kakav je u NBA nijanse su presudne, a mi ih kao Basketball Lunatics Inc. nastojimo pronaći, ne uvijek uspješno ali koga briga, bitno da se svi skupa zabavimo, gustamo a mozda nesto i naucimo.

 6. kad će report o sinoćnoj utakmici? utakmica izjednačena, ne odveć kvalitetna, a odlučilo ju je par grešaka OKC-a i suca.

  Iduća utakmica je ključna. Thunder ne smije izgubiti. Na muci se poznaju junaci/prvaci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *