17 thoughts on “FREE WILLY PODCAST

 1. Super podcast,za ubi sat-dva dušu dao 😉

  btw,Arn Tellem zastupa Fab Mela……..

 2. Što bi trebala predstavljat ova nova pozadina (malo bode u oči)? Daj stavi neku tematsku jer ni ovaj sajt nije “bezbojan”. NHF.

 3. Kako ti se cine druga dva picka pistonsa middleton i english? Kojoj ekipi bi machado najbolje dosao?
  Jedino se ne bi slozio sa konstatacijom o rondu. Mislim da ima samo jedan los element, a to je taj sut. Za mene je on fransizni igrac jer covjek pokrece boston u napadu, a u obrani je kao sto sam kazes najbolji pg.

 4. Primjetio sam i ja da su agenti postali vrlo važna kasta u Nba. Sad su ušli i na pozicije GM-a (portland i golden state). Istina da su jako korisni što se tiče poznanstva i vrbovanja “starih” klijenata ali imam osjećaj da ih vlasnici zapošljavaju samo radi toga. Morali bi malo istražit ako ulovite vremena.
  Neznam samo jer je bilo tako i prije (ako ima tko informaciju o tome, jako bi mu bio zahvalan).

 5. Tek 11.7. završava moratorium i tek tada mogu se službeno ponuditi ugovori. Tada imaju klubovi 3 dana mečirati ponude svojim RFA. Zato jer još ništa nije službeno, nema vijesti da li će (i ako će uopće) Chicago (Asik), Indiana (Hibert), NY (Lin i Fields)… mečirat ponude

 6. Odličan podcast i naravno jedino se ne mogu složiti vezano uz Ronda…
  Ajd,trebati će još jedan mini podcast nakon 11.7.,hehe 😀

 7. Za Gee-a, često je spominjana kategorija franšiznih igrača – tko po tebi danas spada u tu kategoriju? ..imam u glavi standardnih 4-5 imena (James, Durant, Howard, Paul, Rose) onako zanima me tvoje mišljenje, možda još netko van ovih.

 8. Odgovor stiže tijekom ljeta, negdje u 8. mjesecu kada ću se zabavit rangiranjem svih NBA igrača po klasama, od franšiznih do dodavača ručnika

 9. Nash u Lakersima. Bit će veselo. Teletović je nešto malo smanjio svoj ugovor, očekuje se još jedan napad Netsa na Howarda. Nadam se da ćemo napokon dobiti 5 momčadi u obe konferencije koje mogu uzeti naslov. Pod uvjetom da se Knicksi dočepaju poštenog playa. S Istoka bi to bili Celticsi,Heat,Knicksi,Netsi i Bullsi ako Rose bude spreman za playoff, a sa Zapada Thunder,Lakersi,Spursi,Clippersi i Grizzliesi

 10. Kako je krenula tržnica igračima definitivno će trebati biti jedan podcast o tome…
  Evo Dragič se vratio u Sunse,Beasley također došao…

 11. Reagirat ćemo kad bude službeno, za tjedan dana. Prvi dojmovi su bravo Lakersi, to ne treba posebno objašnjavat, ovo je smiješna cijena za Nasha.

  Sunsima ogroman minus za angažman Beasleya, lova je ok, ali 3 godine garantirane su previše. Nešto manji minus za Dragića, lova je ok, stupanj iznad midlevela, očito je Gogo htio nazad pa je odbio zasigurno izdašniju ponudu Rocketsa, ali on im ne donosi ništa, ovo je 14. ili 15. momčad Zapada osim ako Gordon ne dođe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *