9 thoughts on “THE FINALS PODCAST

  1. “formalna naobrazba ” …koga zabole ,Hardwood Paroxysm nije loptu pipnuo u životu

  2. Volim vas slusati,uvijek ste mi zanimljivi,a ovaj put od mene imate jedan plus i jedan minus…plus za Battiera-ja ga isto ne mogu smisliti iz istih razloga koje ste i vi naveli,a najgore mi je kada cujem da su sve one prljavstine kojima se on bavi dokaz nekog “nadprosjecnog kosarkaskog IQ-a”…ja samo cekam da mu neko uradi ono sto je Batum uradio Navarru na OI-i da mu kaze isto-“eto ti sad barem imas razlog za floppanje” :),zao mi samo sto je recimo West propustio da uradi tako nesto…a minus ide za najavu finala,ja mislim da ste spomenuli sve igrace kao neke faktore u finalu osim Manua,on kao da ne postoji…jeste malo usporen sada,godine,ozljede,pauza,losija forma,ali…nece ovo finale proci bez njegovog traga,ja sam uvjeren u to,jer kako je to lijepo jednom Pop “objasnio-“that’s Manu Ginobili” :),u njegovom slucaju ne vrijede nikakve realne pretpostavke i predvidjanja,pogotovo kada je rijec o finalu.

  3. Sicre svaka čast na analizi i potpisujem sve što si rekao u postu…svaka čast što si prozvao Battiera i što se zalažeš za kontinuitet i dugoročno razmišljanje kada su u pitanju Medvjedi 😀
    Toplo se nadam da će se tvoja prognoza glede Spursa ostvariti pa neka ode u 7 i ako treba…

  4. Hvala svima na slusanju ovih nasih trabunjanja. Sto se tice Manua, naravno da on kao drugi ball handler moze stvoriti prednost kad DJ Ikana puste na Parkera. Jedva cekam petak ujutro!

  5. Uzasno je moderno i trendy mrzit Heat i navijat svim srcem za bilo kog ko im stane sa suprotne strane. U to ime Let’s go Heat!!
    Jos manje razumijem hejtere Lebrona kad je iz atmosfere vidljivo da je to jedan normalan, predan, pomalo i plah decko koji samo zeli biti najbolji u onome sto najvise voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *