17 thoughts on “CONFERENCE FINALS POD

 1. Wade šutira 0.6 trica po utakmici. Bez obzira na 29 posto u karijeri triba bi više šutirat,i protiv netsa i ovu prvu gotovo ga puštaju na trici.

 2. I bolje ti je. Skupina fanova i ja smo već počeli organizirat protest u diljen Dalmacije zbog nedostatka podcasta 😛

 3. Tony Allen je zviznuo O.J. Mayoa. Navodno zbog nesporazuma prilikom kartanja.

 4. vidim da se Gee mene očešao u podcastu na svoj hiperboličan način.

  nisam napisao da ćemo gledati ultimativnu defenzivu gdje će koš bit nemoguće postići već da očekujem sljedeće utakamice bliže 90 nego 100 poena. za indianu zabiti preko 100 je incident. prosjek protiv miamia u regularki im je bio 88.

  obzirom da će druga tekma biti super bitna za jedne i druge, sigurno da očekujem jače obrane i manje postoke šuta, te utakmicu na manje od 180 poena.

  trend ove serije će vjerujem u sljedećim utakmicama više biti između 175-185 poena nego preko 200 kao u prvoj tekmi. s tom razlikom da će miami zabijati svakako na domaćem parketu lakše, dok bi se indiana u gostima mogla dosta mučiti.

 5. “prognoza sljedeće tekme je 87-84” – ako to nije najava ultimativne defanzive što je 🙂

  (čak i sporim ritmom kojim oni igraju 171 je premali zbroj poena, prosjek gledano na 100 posjeda bi bio oko 100 poena, a to je npr. učinak najboljih obrana lige – u situaciji kada su obje obrane razbijena matchupovima i praktički nemaju funkciju na kakvu su navikle, ne vjerujem da ćemo baš gledati Bullse i Grizzliese)

  uostalom, nije Vegas slučajno stavio liniju na 184,5. čak 13 poena manje od tvoje procjene – osim ako i to nije hiperbola 🙂

  joj, stvarno je cool bit u ovoj roli picajzle za promjenu 🙂

 6. Treba im Oden sto prije, imam osjecaj da sama njegova masa i podignute ruke u cilindru mogu ucinit vise nego nacin na koji je Heat branio Hibberta u g1. Ako nista bar ga nece morat utrajati ko u nekim trenucima tekme 🙂 danas bi Chalmers mogao nesto odigrati jer je u preksinoc bio kataklizmican… I manut se nebuloza o Jamesu na Westu.

 7. Gee ne moze da se suzdrzi a da se nadmocno ne nasmije dok Kreha pokajnicki priznaje svoje grijehe u prognozi serije Spurs-Blazers…”i told youuuuuu!” 😉

 8. definitivno ostajem kod ove prognoze za večerašnju tekmu. to je isključivo prognoza druge utakmice. predlažem da baciš neki rez bezveze tako da možemo vadit mast jedan drugome.. 🙂

  do kraja serije očekujem kao što napisah da će se vrtit oko 185 malo manje ili malo više. po meni i ova granica koju su klade izbacile sugerira ono što pišem. utakmice na 90 i manje poena.

  večeras jednostavno očekujem maksimalnu potrošnju iz nekoliko razloga.
  a) sljedeća tekma je tek u subotu i to je veliki gap pa očekujem da se nitko neće ni najmanje štediti

  b) prosjeci u regularnoj između ove dvije ekipe su bili na 178 poena. dakle nema nikakve prepreke da nešto slično gledamo i u playoffu.

  c) prva utakmica nije definitvno osnovni uzorak za sljedeće partije i sumnjam da će poslužiti kao neki uzorak što se košgeterskog učinka tiče. puno igrača izvan svog prosjeka.

  d) situacija je takva da druga tekma definitivno nosi puno za obje ekipe

 9. Nbaeuro pogodio maximalno, sad ce gee opet pricat o 100 posjeda i o Las vegasu

 10. Ma kakvi, tako mi i treba kad idem čovjeka prcat 🙁

  Svaka čast, daj sad pogađaj i sljedeći score – ja bi za sinoć rekao rezultat oko 95-92 ako se uvažava ovako naknadna opaska (btw sinoć sam nakon posla otišao odmah u krevet pa nisam odgovorio na vrijeme, fuck it)

  Koliko god stoji ovo o maksimalnom angažmanu, jednostavno sam šokiran odlukom Spoelstre da potpuno odustane od small balla ovako rano u seriji.

  I ako smijem o posjedima lopte (neću o Vegasu) – 82 napada po glavi sinoć su premalo čak i za ove dvije ekipe, nevjerojatno kakva mala količina izgubljenih lopti i slobodnih, praktički da nije bilo onih skokova u napadu Indiane ne bi bilo sporedne akcije, samo čista 5 na 5 egzekucija, ko da gledaš Pistonse i Spurse prije deset godina, suluda večer

 11. mogli bi mali clanak o lutriji i prognoze ko ce koga uzet.. wiggins in philly <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *