12 thoughts on “SUMMER AGENCY/FREE LEAGUE POD, PART TWO

 1. Hahahahaha to je izlika da su Krehi stradala leđa, zapravo to škripi jastuk za hemoroide

 2. Hvala za više od dvi ure zabave.

  A Đerek iz Drniša je play of the day 😀

 3. Morey valjda ima neke magije još inače je spržen. Ostalo je mid levela i bi annual, a za to mogu uvatit Okafora – Mariona – Nelsona/Sessionsa, možda

  Van Gundy se nadam ima neki trejd u rukavu jer roster je u totalnom pimpeku, samo poziciju pleja vidit i odma mi muka dolazi, apsolutni bljak, ne znam ko ima lošiju/luđu/nedokazaniju trojicu Jennings-Augustin-Bynum, jao fuj fuj. Sreća imaju 5 igrača na zadnjoj godini ugovora koji mogu složit dobru produkciju za nekoga u trejdu

  James je peder u punom smislu te riječ (osim seksualne), momak je ili jako jako glup ili mu mašinerija iza leđa donosi odluke, sada ona priča o frendšipu s Boshom-Wadeom pada u vodu (metnuo ga je Wadeu gospodski, izaša iz 40 mil za dvi godine da bi dobio oko 30 za istu dužinu). Van terena za mene ne postoji veći peder/govno s ovim svim potezima koliko god se oni mogu opravdat biznisom, vratit se u ekipi/vlasnika koji mu se posra u facu (doslovno) je dno dna za obojicu. Uglavnom, poserem mu se na karijeru.

  Podkest da počme bez “jel radi” i lajanje ćukenja, nisam sretan, ali jastuk je nadomjestio sve,

 4. Opet sam nešto zaboravio, glupan.

  Naravno da nisu Kingsi Thomasa potpisali, pa lik se išao rukovat s Paulom, a to je neoprostivo 🙂

 5. Bad Boysi su barem malo zasluzni za “stvaranje” onakvog MJ-a,nakon sto je njih prezivio niko mu vise nista nije mogao,i mnogim danasnjim balerinama-igracima bi dobro dosla jedna takva skola,da ih malo Mahorn,Rodman,Laimbeer,Salley &co propuste kroz svoje sake,za njihovo dobro…prvi na listi koga bih volio vidjeti protiv njih,kada bi postojala nekakva time mashine je Harden,e za to bih platio da gledam :)…ima jos puno kandidata ali brate ovaj je najvise zasluzio dobre batine,cim ga neko (bukvalno)dodirne covjek se baca i trza kao da ga je struja pogodila…ma Bad Boysi su zakon!

 6. dobar članak. credibl pipl sejin credibl tings. ”He purposely and knowingly hurt two NBA teams and two fans bases who cared about him deeply for his own personal gain, for his ego to be stroked, for some Instagram followers and so he and his friends could have a few laughs at everyone’s expense.” kakvo je ovo objašnjenje ičega? S jedne strane se odluke i ponašanje pojedinca, igrača, objašnjavaju pomoću jako malog broja jako glupih faktora, a s druge se skupine fanova idealiziraju iako su one te koje, na grupnoj razini, funkcioniraju po puno jednostavnijim principima.

 7. gee..ne znam šta je toliko čudno u detroitovim potezima, četiri igrača koja su doveli imali su šut za 3 prošle sezone 39% ili više, tako da mislim da je očito što van gundy radi, sad to što su neki preplaćeni to je druga stvar..

 8. Hahaha poslusaj lebatard show with stugotz pa ces shvatit ovaj tekst. Ili procitaj uvodnu Anyone who listens to our show will likely be shocked that I decided to write something.

 9. vjerojatno bi treba početi. odbija me odma sa onin svojin rantovima, jbg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *