ANOTHER SEASON PREVIEW PODCAST – WEST

U nastavku mega-turbo-uber podcasta red je da Frančeski i Gee prošetaju Zapadom. Može li itko skinuti Spurse? Može li Thunder preživjeti Durantovu ozljedu i prije svega Scotta Brooksa? Mogu li Clippersi konačno napraviti potreban iskorak? Sanjaju li androidi išta, a kamoli ovce?

Ako želite skinuti ovo, verzija za download nalazi se ovdje.

6 thoughts on “ANOTHER SEASON PREVIEW PODCAST – WEST

 1. Jel ovo slika sa seta Larinog izbora? 🙂

  Odlično potrošeno dosadno popodne s vama dvojicom

 2. Memphis 1 ozljedu udaljen od ispadanja iz playoff slike?
  Portland bez LMA , GSW bez Stepha , Dallas bez Dirka , Houston bez Hardena ili Dwighta? sve 4 ekipe potpuno padaju

 3. Kraljevi, carevi i gotovo 😉

  Slažen se da bi ovo mogla bit godina Thundera. Cilo vrime su u vrhu, dosegli su vec neku zrelost, ali nisu imali srice zadnjih godina. Iako, Spursi su Spursi.

  Mislin da ste u krivu sta se tice Clippersa. Njihov najveci problem uopce nije pod kosen. Rotacija Griffin-Jordan-Hawes je odlicna. Problem je na boku. Paul je odlican presing igrac i kradljivac, ali fali mu centimetara. To se da sakrit ako imas duge bocne stopere. Medutin, oni imaju, takoder undersized, Redicka, i Barnesa koji vise nije davitelj kakav je nekad bi. Bilo bi bolje njima da su potpisali Mbah a Moutea 😛 Puno lakse bi zanemarili u napadu nekoga ka sta je on, nego sta ce ovde uspit zakrpit obranu.

 4. Brooks će Duranta zamijeniti ili na klasičan način sa Jonesom/Lambom ili će instalirati Jacksona u startnu petorku i imati dva playa plus Roberson kao defenzivni osigurač.Westbrook može čuvati sve bek šutere lige.Obrambeno to ne bi bilo loše,a ni u napadu jer imaš 4 raznovrsne opcije.Jedino što nemaš je izraziti šuter.

  Ja mislim da će birati ovu drugu opciju jer tako daje Lambu šansu da predvodi klupu i kreira za njih,tj. stalno će imati loptu u rukama….što ne bi mogao da je na parketu istovremeno kad i Westbrook.
  Lamb se slabo snalazi u ulozi spot up šutera i nekoga tko trči iz gomilu blokova.Koristan se pokazao jedino kada kontrolira tempo.
  Nekako mislim da Presti ima na umu tu vrlinu Lamba kao kreatora s klupe i zbog toga neće puno plakati za Reggijem ako ovaj krene za velikom lovom.

  Treba se imati na umu i da je Adams strašno napredovao kao igrač pa će njegov doprinos biti snažan.To znači da će biti bar 10 poena po večeri od startnog centra što prije nisu imali.
  Svakako će zanimljivo biti sa Thundersima jer po meni jedini mogu uzdrmati hegemoniju Spursa.

 5. Nasmija me ono da Westbrook ne moze uzeti vise suteva nego sto ih sada uzima;-)…Gee,pravo pitanje je-Westbrook over or under 30 suteva po utakmici dok nema Duranta?:-)..ocekujem barem jednu utakmicu sa preko 40 suteva,docekao je i Wess svojih pet minuta slave 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *