APRIL MADNESS PODCAST, PART ONE

U prvom satu malih noćnih razgovora Kreha i Gee osvrću su na skori dolazak playoffa, a usput se igraju i prognoziranja. Mogu li Spursi skinuti Warriorse, odnosno može li Atlanta održati prednost pred Cavsima i u doigravanju? Odgovore na ta i slična pitanja ovdje nećete naći, ali, ako ih uopće tražite, na pravom ste mjestu.

Warriors oder Spurs by Ispodobruca on Mixcloud

11 thoughts on “APRIL MADNESS PODCAST, PART ONE

 1. Gee legendo, mozes li link za download okaciti kao i do sada?

 2. Nešto danas nije štimalo s uploadom tako da nisam digao verzije na server s kojeg se mogu skinuti. Sutra kroz jutro ću opet pokušati, valjda će funkcionirat.

 3. podscast standardno dobar, meni i poprilično zabavan sa dvije stvari koje sam si zapisao 🙂
  – Jeff Green je Rudy Gay sa savjesti. Donekle. 😀
  – Russell Westbrook vodi loptu k’o da će je ubit 😀

 4. Sad kad su Spursi ušli u vruću zonu svi ih odjednom vide kao favorite kao što im nitko prije dva mjeseca ne bi dao ni 5% šansi. Istina je vjerojatno negdje u sredini između ta dva ekstrema. Trenutno igraju na nivou na kojem su bili Hawksi u siječnju, sumnjam da će zadržati takvu idealnu formu još mjesec dana kada bi teoretski trebali započeti seriju s Warriorsima. Ni tradicija im nije na strani – dosada nikada nisu obranili titulu. U polufinalu i finalu konferencije vjerojatno idu odmah u goste, utakmica više na strani mogla bi ih također doći glave. Warriorsi su najkonstantniji, sve im se ove sezone poklopilo, a ako i popuše, koga briga, užitak ih je za gledat, čisti artizam, posebice Curryjeva igra, majstor igra kao ubrzana i efikasnija verzija Pistole Petea.

 5. Pop će za mene osobno vjerojatno biti najbolji trener u povijesti lige, jednom kad okači pločicu i marker o klin, bez obzira na ring count. Dok god on diše i sjedi na onoj klupi, Spursi će biti u skupini prvih kandidata za naslov, a lijepo vidjet da se Popologija širi u ligi, kako ste i komentirali u podcastu. Trenutno njegovi apostoli su Kerr, Budenholzer, Monty Williams, Vaugh, Brown iz Phile, ne znam da li sam nekog preskočio… Nu, bez obzira, moje simpatije za naslov idu GS-u, pošto se vidi drastičan utjecaj Popove doktrine, pasovi, cutovi, popunjavanje praznog prostora, hand-offovi… Sve to samo s trenutno više (mlađeg, poletnijeg, atletičnijeg) talenta…
  Zašto je Pop najveći, pa zato što je arhitekta, ima monumentalno životno djelo, ne mogu mu pretpostaviti Phila Jacksona koji je svoje dinastije gradio na, u datom momentu najboljim igračima u ligi, koji su bili najbolji u trenucima kad ih je on preuzimao (manje-više)… Je, Duncan jest jedan od najvećih, ali je za to u mnogome zaslužan Pop… Dok bih rekao da je za Phila Jacksona kao jednog od najvećih trenera zaslužan Jordan (poslije Shaq-Kobe), dakle obrnuto… Tu je ta razliika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *