APRIL MADNESS PODCAST, PART TWO

Drugi sat podcasta bavi se raspletom NCAA turnira koji Gee nije imao volje pratiti tekstom, a tu je i neizbježni godišnji top 14. Towns ili Okafor? Big Mac ili Whopper? O ukusima se navodno ne raspravlja, ali, ako je to istina, o čemu mi to onda meljemo veći dio života? Justise for all.

Mockery draft Madness by Ispodobruca on Mixcloud

4 thoughts on “APRIL MADNESS PODCAST, PART TWO

  1. Meni je Arizona bila totalni favorit, ali dogodilo se sranje u vidu Dekera i faul problema Johnsona, a u toj utakmici me je Hollis-Jefferson kupio 100%-fajter i sljaker. Veliko iznenadenje je plej Grant, bas ima zajebanu kombinaciju visine-duzine uz odlicno razigravanje-vodenje ekipe. Njih trojica su mi isplivala ko najdraza (dodat jos Rusela, Lylesa, Steina) uz velike proslogodisnje ljubavi Harisone.

    P. S. Tjarks je napravio fenomenalnu usporedbu Winslowa i Johnsona.

  2. Van Vleet odlican play samo sto nema fizikalije,inace bi bio bas zmaj,ovako recimo moze biti novi Andre Miller,bas mi lici na njega,igra sa lakocom i ima neke lude poteze.Nadam se da ce on i Baker ostati jos godinu na collegu i uzeti titulu,Wichita je pokupila moje simpatije.
    Koliko igraca ove godine je slicno Vonlehu,imaju 30+ pogodjenjih trica,visoki su al ih eto nema kod vas u lutriji,haman da ste oprezni postali 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *