OFFSEASON BLUES POD

Trostruki mega pod za ljude koji imaju trostruko mega problema sa slobodnim vremenom. Treba spomenuti da smo i mi zaspali tijekom snimanja tako da ni od potencijalnih slušatelja ne očekujemo drugo. Pregled svih 30 momčadi uz prve over/under projekcije plus brbljanje o pivu (prvih 30 minuta prvog dijela mogu slobodno preskočiti svi oni koje zanima isključivo NBA).

Let’s Get Hammered pt1! by Ispodobruca on Mixcloud

Let’s Get Hammered pt2! by Ispodobruca on Mixcloud

Let’s Get Hammered pt3! by Ispodobruca on Mixcloud

6 thoughts on “OFFSEASON BLUES POD

  1. Juce sam vas mrzeo maksimalno. Idem na posao bajsom po vrucincini, mrtav zedan, a vi pola sata tupite o pivu. Voda na usta sve vreme. 🙂

  2. ima materijala za ubit pola smjene danas, jedva čekam otić na posal nakon dugo vrimena 😀

  3. Jd….ne radi link za download….moze li za nas link sto slusamo offline na plazi

  4. Dobar podcast ali čini mi se da se malo precenjuju Celticsi. Istina je, imaju dubinu, međutim tu nema mnogo startnog materijala, a kamo li vrhunskog NBA kvaliteta. Brad Stevens je genijalac, ali kada ti je najbolji igrač Isaiah Thomas – nije baš najbolje. Gomila prosečnih igrača pod košem i sirovi talenti u backcourtu. Ako uspeju da ugrabe nekako Boogie-a to će već biti druga priča. Evo i jednog proročanstva – DeMarre Carrol će biti novi Landry Fields. Čovek je do prošle sezone bio NBDL kvalitet, timska igra Hawksa je maksimizirala njegov učinak, a u Torontu baš i nema timske igre dok ti je prva violina DeGrozan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *