FINGEROLL PODCAST

Kreha i Gee u novom 45-minutnom podcastu (koji traje sat i 45) odgovaraju na pitanja i puštaju toku svijesti da ih vodi kamo se nitko normalan ne usudi krenuti. Potvrđeno je i ono o čemu se već neko vrijeme šuška, Disney je naime kupio ispodobruca.com kako bi ga pridodao svom medijskom carstvu, što je vidljivo po specijalnim efektima u podcastu za koje se direktno pobrinuo Lucasfilm. Također, vidljiv je i pomak u pripremi emisije za koju sada u pozadini radi ESPN-ov ured za statistiku.

Podcast? by Ispodobruca on Mixcloud

2 thoughts on “FINGEROLL PODCAST

  1. Drago mi je da ste spomenuli McGaryja, mislio sam da sam ja jedini koji misli da on zaslužuje puno veću minutažu. Onaj Collison je potpuno beskoristan na terenu, a idu mi totalno na jetra treneri koji forsiraju veterane nauštrb mladih igrača koji se tek trebaju razviti. Inače sam totalno razočaran Donovanom, zasad ne vidim ni jednu pozitivnu stvar koju je donio u Oklahomu.
    Slično kao i McGary, nije mi jasno zašto Portis u Chicagu ne dobiva nikakvu minutažu, s obzirom na to da je klupa Chicaga prilično loša.

  2. Jesmo li sigurni da je markieff uistinu u sunsima, a ne u detroitu obzirom kak blizanaci igraju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *