THEME PARK POD

Nova godina ne znači ujedno i bolje podcaste. Dapače, ovo je valjda jedan od najgorih ikada zabilježnih, ali tako nam i treba kada smo (Sicre i Gee) umjesto neobaveznog razgovora odabrali tematski pristup. A tema je inače osvrt na generaciju igrača rođenih najdalje 1.1.1990 koji u ovom trenutku imaju minimalno 4 godine iskustva kojom smo se prvi put bavili u ovom postu iz 2013. Namjera? Vidjeti koliko nam se stavovi tada i danas razlikuju. Da smo se pripremili i naspavali možda bi ovo bilo manje traumatično iskustvo, a onda opet, kako reče Halid, kol’ko para tol’ko muz’ke.

Kaos by Ispodobruca on Mixcloud

4 thoughts on “THEME PARK POD

  1. Aminu je zaobiden, nekada prva cigla lige, a danas medu najboljim suterima na poziciji. Bar honorable mention za Nigera

  2. Kako je smisno vidit komentar jedne budale koja kaze da ce Pistonsi imat super obranu s kombinacijom Smith-Monroe-Drummond.

  3. klipersi dolaze sebi to je dobar znak ako je pokazatelj utakmice protiv timova kao sto su sarlot ali nema dilema da na zapadu imamo 4 ozbiljne ekipe na istoku samo jedna ne vidim ko moze da pokori klivlend fakticki od 2 do 9 mjesta smijurija fakticski 2 pobede drugi si 2 izgubljene to je meni sve smjesno ne sumnjam da klivlend ide u finale golden state je dobra ekipa ali i oni imaju neke probleme sa povredama videcemo puno je jos do kraja

  4. Dobar pod. Posipanje pepelom i tako to 😀

    Meni je Middleton odličan, među 10 sigurno. Kao neka light verzija Georgea.
    Mislim da još ima rezerve u njemu… Kad bi imao potrošnju jednog Knighta (a tek će sad, bez Bleda, biti veselo), vjerovatno bi imao brojke otprilike na nivou Butlera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *