STAYING ALIVE PODCAST

Sickre i Gee o tome kako su trice Warriorsa jače i od sudbine, uz detaljan osvrt na jednu predivnu seriju (napomena: nije GOT) i odu Ratnicima i Grmljavini. Netko je čak spomenuo i Raptorse, nije namjerno, sorry. Ima i nešto o Finalu (napomena: nitko nije oduševljen izgledima Cavsa). Standardno pilanje uglavnom.

11 thoughts on “STAYING ALIVE PODCAST

 1. Cavsi u 5 MVP: KING

  Objasniće LeBron lagano Curryu ko je kralj i naj bolji igrač lige kad treba,lani su ga zakinuli za MVP nagradu ali ove godine ide i to i prsten. Nitko ne može zaustaviti KINGA!!! 🙂

 2. Ništa ne može zaustaviti Kinga osim činjenice da će ga Warriorsi čuvat ko da je Tony Allen

 3. da je Klay bolji od Ray Allena sam i ja sebi rekao i bilo me je malo sram da sam ga stavio ispred na all time listi najdražih. Ali jbg

 4. Tvrtko nije naj bolji nego najbolji. Ali svejedno nije najbolji

 5. Ko je bolji? Ono je sramota kako su ga lani zakinuli za MVP nagradu finala, nemoj mi samo reći Curry lol vidjeli smo njegov nastup u lanjskom finalu a i ovaj playoff nije baš da se iskazao, uz to je King defanzivno terijer dok je Steph jedna oveća rupa koju je nemoguće sakriti što se vidi po broju koševa koju Warriorsi primaju.. 🙂
  Bolji je i kreator, zapravo u svim segnmentima je iznad Currya osim trice… koplje iznad jbg to su neosporive činjenice

 6. Verovatno se ne uklapa finansijski ali OKC-u bi legao Batum ko budali samar i udri small ball. Jbg ako hoces titulu placaj porez nema druge.

 7. komentar na 6 lebronovih finala zaredom? jel istok stvarno tako loš? ili je on stvarno tako dobar? ili nešto između? vječno pitanje, da je na zapadu bio slika bi bila malo drugačija?

 8. @Tvrtko Osim šuta,…evo onako odokativno npr, nije bolji ni u kontroli lopte. Mislim, nije niko bolji od Currya u tome.
  Ajmo malo realno. Činjenica je da su Cavsi kompletni za razliku od lani i to je odlično. Gledat ćemo pravo finale. E sad, mnogi spominju prošlogodišnje mučenje GS-a sa sakatim Cavsima i očekuju da će im sada kompletni Cavsi gotovo sigurno uzvratiti. Ja baš mislim obrnuto (ne kao fan Currya). Oni Cavsi su baš zbog izostanka Kyria i Lovea igrali na 120%, što ja mislim objektivno rijetko ekipa može izvući iz sebe kad je kompletna. To je stvar psihe, isključivo psihe. Kad postoji raspodjela uloga (odgovornosti), automatski prepuštaš neke stvari drugome (pouzdaš se u team matea). Naravno, da me se krivo ne svati, ne mislim da su na osnovu toga šanse Cavsa manje nego lani, već mislim da nisu toliko veće koliko se misli.

  GS u 5!

 9. @ peaky – stvarno je tako dobar. i ima dobre rostere, ne zaboravimo ni to, jednog poprilično dobrog mu je složio Riley, a on je sam ovog solidno popunio.

  što se ovog pitanja tiče sve je stvar konteksta. na Zapadu bi teško igrao 6 finala za redom jer ako je gubio Finala od Mavsa, Spursa i Warriorsa, logično je pretpostaviti da bi ispao i prije 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *