AD 30

Griffin i Aldridge obećavaju da će gađati više trica (sretno s tim, Durant i Green ne moraju ništa obećavati), ali vijest dana je ipak načeto Payneovo stopalo. Obzirom da je po prvotnim ovoljetnim prognozama Payne trebao propustiti kamp zbog operacije na njemu, očito da ovo požurivanje nazad na parket nije donijelo ničega dobrog Oklahomi koja ga je sada izgubila na još duži period nego da su jednostavno pričekali da budu sigurni koliko je to moguće. Ovako, mogu biti sretni ako odigra 50-ak utakmica ove godine. Sad, to neće previše dirati u projekciju Thundera u kojoj sam ga već bio uračunao na skromnih 60 utakmica, ali će itekako utjecati na njihovu igru jer su sada ostali i bez ono malo talenta na poziciji što su imali nakon Westbrooka. Ronnie Price je jedini back-up play trenutno, to sve govori, tako da, osim ako ne žele gledati Oladipa kako nakon Orlanda još jednom pokušava odraditi tu rolu, morat će potražiti pomoć. Ako ništa drugo, ovo otvara vrata Semaju Christonu da se uvuče na glavni roster, iako nije jasno na čiju bi štetu moglo doći do toga.

Još da dodam da su Rocketsi dodali PJ Hairstona u kamp, iako ne vidim prostor da se uvuče na roster pored Hardena i Gordona (koji će odraditi glavninu minuta) te Brewera i McDanielsa (koji mogu uskočiti po potrebi).

Uglavnom, sutra se nadam srediti projekcije negdje do večeri, a onda od ponedjeljka kreću i najave, momčad po momčad. Kad će preplata, pojma nemam i više me iskreno boli kikiriki za tim, samo želim pisati najave u ovo malo vremena što uhvatim. I snimiti koji podcast između.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *