60 POINTS, 29 MINUTES PODCAST

Sickre i Gee kreću se od Warriorsa do Sixersa u šetnji kroz ligu, sve skupa traje malo ispod 2 sata. Obzirom da su bili toliko oduševljeni što im je uspjelo snimiti podcast nakon nekoliko tjedana mučenja s produkcijom, nisu ni primjetili kada im je mozak zamro negdje nakon prvih nekoliko minuta akcije. Skoro k’o Clippersima. Svejedno, NBA možda nije neizvjesna, ali je zabavna do ringa jaja.

7 thoughts on “60 POINTS, 29 MINUTES PODCAST

 1. Fantastican podcast. Bas je legao kako treba. Nadam se da ce sa novim mikrofonom biti cesce 🙂 Pozdrav!

 2. Pozdrav Gee,
  dok sam bio u potrazi za headsetom, na njemackim “gejming” forumima (Nemci cak i online multiplejer igrice shvacaju izuzetno ozbiljno ^^) su u pravilu preporucivali kombinaciju slusalica i sljedeceg mikrofona: Zalman ZM-MIC1; imas ga na amazonu za manje od 7€, nabava.net kaze 60ak KN.
  Neki su se zalili da zvuce kao da su zapeli u limenom bunaru, tako da je nesto skuplja (a cini se i sigurnija varijanta) preporuka na istim tim forumima Samson Go Mic (ali oprez sto se connect edicije tice); trenutno na amazonu 40ak €; nabava.net kaze 400+ KN.
  Samo prenosim preopruke, ali, koliko vidim, na YT imas testne snimke navedenih mikrofona, pa mozes provjerit sta ti pase karakteristikama.
  Eto, nadam se da sam pomogao.
  Lepi pozdrav 🙂

 3. Stanley Johnson se malo pogubio. Njemu je mater umrla nakon sto su ga draftali, a ona ga je ucila basketu. Jadno dete je samo, ima 20 godina i trebao bi biti nba igrac, situacija, malo zajebana. Vjerojatno to nije toliko sve bitno, ali moze posluziti kao rjesenje problema.

 4. Pravda za Jam.Greena i sve ostale Grizzlies anonimuse (Martin, Troy x , Harrison). Fitzdale radi briljantan posao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *