9 thoughts on “EUROSONG PODCAST

  1. Mos ti filozofirat kolko oces,al kao sto svi treneri kazu “it’s a make or miss game”,wall je pogodio sut za pobjedu s osam metara,pa sta ce slaviti ako ne takve poteze,treba imati muda za to,da nije vjerovao,nebi pogodio.

  2. Muda imaju svi muškarci osim uškopljenih ili onih kojima su kirurški odstranjena (i onih koji ostavljaju komentare s izmišljenim mailovima), što se ne može reći i za mozak. Ali, ko što kažeš, takvi imaju vjeru 😇

  3. majstore.on ce od 20 takvih suteva pogoditi samo jedan.To je cista sreca… naravno da se sreca treba slaviti 🙂

  4. Clutch potezi popud Wallovog su se oduvijek slavili i mitizirali u američkoj novinarskoj , navijačkoj i sportskoj kulturi. Glorificiranje i potenciranje stvaranja zvijezda , jer zvijezde prodaju novine , tv prijenose , sportske artikle,odjevne predmete…
    Slavljenje takvih poteza izvan konteksta cijele utakmice nije nikakva iznimka.

    Pa ta hollywoodizacija i je jedan od razloga zašto dosta ljudi koji vole košarku ne vole tu vrstu površnosti NBA-a i onda opet taj detalj uzimaju kao argument za EU košarku (šta je opet površno s njihove strane).

  5. @gee-Znaci harden je choker,a wall pogodi tricu s osam metara i to je sreca,krumpir.Za tebe su budale mozda oni koji imaju vjeru,za mene su budale oni koji vjeruju u srecu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *