THE END OF SUMMER PODCAST

Kuštra i Lazarušić u gostima, opet, ali prvi put kao predstavnici novog košarkaškog portala koji bi trebao oživjeti svaki čas. Osvrćemo se na nedavne IOR projekcije, Tonijev tekst o trenerima s neograničenim ovlastima, a dotičemo se i Eurobasketa, sve u manje od dva sata. Slušati na vlastitu odgovornost jer Gee postaje senilan, Kuštra postaje budist, a Toni miriše na janjetinu i kapulicu.

4 thoughts on “THE END OF SUMMER PODCAST

 1. @Gee
  Tvoje mišljenje dali je Minesota precjenjena u javnosti u odnosu na Portland koji je podcjenjen? Sirina Portlanda u odnosu na kratku klupu Minesote?

 2. Evo Srbi su otpali iz igre za medalje, mogao bi revidirati odluku Gee, bit će klikova ko čkalje.

  Jedno hibridno sportsko pitanje, jer se o košarci nema sta raspravljati. Sta mislite o screenovima u nogometu u toku napadanja kroz postavljene napade?
  Jučer gledam nesretni Tottenham kako ne može ništa napraviti Chelseau, jedini igrač koji im može stvoriti višak driblingom je neki Delle Ali ili slično, a njega obrana spremila u džep.
  Vjerojatno blokovi nisu baš legalni u nogometu, ali kako moderne tehnologije nema, a suci su fokusirani na akciju oko baluna, to bi moglo označiti revoluciju u taktici.

 3. @Yeah, daleko od toga da je Srbija otpala.. i dalje su u najgorem slucaju drugi kandidati za zlato

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *