FOOLS AND HORSES ONLY PODC-ASS-T

Sickre i Gee uz jedno oko na Wojovom twitteru čekaju što će se dogoditi s tradeom između Cavsa i Celticsa, a do novih informacija prelijevaju iz šupljeg u prazno. Ima i nešto o Eurobasketu, ali izrečeno s puno manje oduševljenja nego dio o pivu.

9 thoughts on “FOOLS AND HORSES ONLY PODC-ASS-T

 1. Slazem se sa analogijom da je prime warriorsa dugacak jos 3 do 4 sezone, ali i prime Haywarda je ja bih rekao iza njega, tesko da moze bit bolji , a realnost je da bude cak i nesto losiji, sa promenom pozicije i uloge. Druga stvar je vecito pitanje da li je “Ujka drew” superstar koji moze nositi fransizu na ledjima. Ja cisto sumnjam da ce ovako lose izgledati istok za tih nekoliko godina i onda ces doci u sitaciju da ce ti biti teze da osvojis istok nego sad, a pogotovo ako ne pokupe Davisa. Kada stvaras neki super team onda su najvaznije prve dve sezone, prva za uigravanje, a druga za rezultat, a kod Bostona mozemo ocekivati i rezultatski plan i onda ako ne razviju Tatuma, Browna ili mozda Smarta otisli su u nazad i sve onda zavisi od dovodjenja novog superstara.

 2. Apropo medicinske struke u New Orleansu Salomon Hill se ozlijedio..što reći..sa mi ža..pa mi je ža..jadan čovik..sva sreća pa su krcati krilima!
  Tu bi franžizu tribalo raspustit ili preseliti u Seattle)))
  Podcast za pohvalu..ka i uvik!
  I jedno pitanje:
  Šta Cousins-u neisitče uskoro ugovor?nije li onda logičnije da on promini sredinu nego AD?

 3. Na stranu kosarka, tu je gotovo sve receno. Daj ti nama slozi listu pivi koje se mora probat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *