KLEINE JUNGS PODCAST

Frančeski u gostima kako bi dodatno opjevali sjajnu draft klasu. U skladu s trenutkom Božićni duh je itekako prisutan – ne samo zato što su teme djetinjaste, već i zato što su dva sugovornika tukci. Kojima je trebalo 45 minuta da naštimaju program koji si rimuje sa hajp i služi razgovorima preko “širokog svijeta mreže”.

3 thoughts on “KLEINE JUNGS PODCAST

  1. Prica sa Knoxon ti je ka i cinjenica da Wes Matthews nije izabran na draftu, Khris Middleton par godina nije prepoznat (a danas bi 3/4 ekipa ubilo za takvoga igraca), Draymond Green pa u drugu rundu… Uglavnom, svi ciljaju fransizni talent kojega na kraju bude jako malo do nista, a sigurne oklade i pouzdani igraci koji ce bit savrseni kotacici u stroju padnu nisko. Problem je sta rijetki nauce na greskama pa se i dalje biraju Thabeeti

  2. Mislis da doncic moze biti pristojan obrambeni igrac u nba? Meni djeluje nekako neatleticno da bi bio ista posebno na toj strani parketa.
    I po tebi sta ce postati fransizni igrac ili drugi igrac ekipe s ponekim nastupom na all staru

  3. Je li ova Hezova dobra igra zadnjih nekoliko utakmica samo bljesak ili pokazatelj iskoraka, i gdje ga vidiš sljedeće sezone s obzirom da mu nije uzeta opcija za četvrtu godinu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *