FIRST ROUND PODCAST

Toni i Kuštra pridružuju se Geeu u spontanim i nepripremljenim osvrtima na sve matchupove prve runde. Sreća neopisiva, kao i uvijek u ovo doba godine. Uz hrpu jednako sretnih gostiju. Playoff kreće. Vežite se.

5 thoughts on “FIRST ROUND PODCAST

 1. Kao prve sve pohvale za blog, već duže vrijeme ga čitam/slušam.
  Što se tiče Bostona, koliko god Stevens bio mag, ovo je prilika za Antetokounmpoa da pokaže da može dobiti seriju skoro sam. Dakle biti njen uvjerljivo najbolji igrač s tripple double brojkama. Slažem se da je bitno staviti igrača u pravi kontekst (recimo kao što to spomenuti Stevens radi), ali pitanje glasi:
  “Smatrate li da je Ante i dalje top 10 igrač lige ako ne može nositi ekipu protiv ovakvog protivnika do pobjede?”

 2. Kad tvoja cerkica upadne u sred razgovora po drugi put sa recenicom “i onda je bilo sve”…eto ti naslov za ovaj plejof, bice svega 😀

 3. Dečki, hvala na zanimljivom i kvalitetnom sadržaju. Pitanje, ‘naplaćujete’ li vi ovo znanje i fanatizam samo kroz pisanje članaka i web ili ga možda koristite i za klađenje? Mišljenja sam da bi tu mogli stvoriti čistu vrijednost (čitaj zaraditi pare) jer definitivno smatram da možete bolje od javnosti/bookija odrediti vjerojatnosti pobjeda (odnosno koeficijente), što samo po sebi iziskuje value.
  Konkretno, na temelju ovog podcasta (a i osobnog stava) jasno je da Wizardsi imaju više od 17,5% za prolaz Toronta (koeficijent na njih je 5,70), i Miami protiv Phile više od 20% (tečaj 4,99).
  Ne pokušavam vam ništa ‘prodati’, samo generalno ukazati na takvu mogućnost, i primarno zahvaliti na sadržaju koji mi osobno pomaže u pronalasku value-e. Samo tako dalje, i podržavam ovaj tempo podcasta kada novi dođe prije nego sam preslušao prethodni 🙂 Drž’te se!

 4. Gannis mora kao i Davis pokazati da je top igrac. U istoj su situaciji i mislim da bi mogli ( trebali ) “sami” odvesti elipe u 2 rundu.
  A to sto Portland potpisao Papagiannisa? Cutite? 😂😂😂

 5. @Boris
  Kako mozes tako biti pristrasan Ante Zizic gotovo i ne igra, a ti ga ubrajas u top 10 igraca :D, U svakom slucaju ja jos uvek zelim da vidim Greak Freaka na 5 u nekim ozbiljnijim minutama , gurnuti “small ball” i neutralisati gotovo sve bostonove pretnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *