4 thoughts on “PRESEASON RANKINGS POD

 1. Knicksi mlada ekipa za pratit…
  Sunsi od tri do nula za 4 godine, mislim na plejeve. Dobro bi im sad sjeo Bogdan kojeg su prodali za Chrissa… E, i Ayton izgleda jebeno..
  Pistonsi ce se raspast, kilavo i nekompatibilno – Zach Lofton je u predsezoni pokazao najvise pulsa..
  Spursi moraju radi zajebancije staviti drugu petorku Mills-Forbes-Belli-Bertans-Gasol..
  U Denvera su Beasley i Morris odradili solidnu predsezonu, ali dzaba kad Malone ne zna sta bi sa sobom

 2. Jbt Gee nekidan prican s Kustron i Dakicen i kazen da bi na mistu Miamija bi spreman uzet Dienga iako je totalni visak, ako ce ih Minnesota risit ugovora Tylera Johnsona. Je, steta je dat Richardsona, ali bi in da i Johnsona i McGrudera i pick ako triba. Jer tesko da bi Jimmy dosa u Miami bez namjere da potpise novi ugovor. A to se isplati u njihovoj sitauciji.

 3. Ok, kada imaš elitnog trenera kao Snydera, koji očigledno od govneta može napraviti pitu, možeš očekivati da će Utah biti vrlo, vrlo dobra. Ali, mislim da su precijenjenji trenutno. U playoff sigurno ulaze, ali me zanima mogu li Rubio (napadački) i Gobert (obrambeno) ponoviti prošlu sezonu. Gee, jel misliš da bi paket Smart, Horford + pickovi bio dovoljan za Daviesa?

 4. @ marcus – precijenjeni možda, ali u odnosu na što? ako netko može mislit da mogu skinut Rocketse, onda da, ali kad pogledaš momčadi na ostatku Zapada, malo tko je idealan. svi imaju felere, a Jazzeri imaju struku, kulturu i ljudstvo kojima ih mogu maskirati

  ako Davis odluči otići, tako nešto bi bilo više nego dovoljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *