SADCAST 2019

“I ti i ja možemo izvest ovo što su Nurse i Kawhi. Ako se udružimo u Škrljevu”

Sickre i Gee kukaju zbog ozljeda obožavanih igrača. Bez brige, ima i dosta toga o Finalu, Raptorsima, budućnosti Warriorsa i lige, što kroz tržnicu, što kroz buduće izazivače.

SADCAST 2019

 
 
00:00 /
 
1X
 

5 thoughts on “SADCAST 2019

 1. Gee, kako si uspio predvidjet početkom sezone da će Greenova obrana biti značajnija nego DeRozanovi poeni. Dobro DeRozan je jednodimenzionalan, ali skoro 23 poena i 44% šuta u PO nije bezazlen učinak.

 2. Ma koliko god sam bio ljut na odluku Kevina da dodje u ratnike i uskrati nas sve obicne smrtnike da gledamo Stepha ,Klaya i njega sa mnogo vecem ulogama u razlicitim ekipama , uvjek cu se vracati na pocetak ove sezone ,kada je svaka jebena utakmica Warriorsa bila poseban show..
  S obzirom da je ovo vrlo vjerovatno kraj ovih super warriorsa, najpotentnije ekipe svih vremena, sta je po vama vece iznenadjenje, da je Golden State za ovih 5 super sezona uzeo “samo” tri titule ili da jedan LeBron za svojih 15 sezona ima isto “samo” tri titule??

 3. Pitanje:

  – ako kd ode, da li ratnici na capu imaju klayev cap hold? Da je rfa znam da bi imali, ali sad kad je ufa, da li je isto? Jer ako nije, a kd ode, imaju cca 25 milja prostora ako sam dobro izracunao… i dalje je problem luxury tax bill sa produzenjem klaya, ali sa 27 milja su itekako u igri na trznici… a tijela im trebaju u svakom slucaju…

  – ako se cap hold racuna, a gs ga se odrekne u dogovoru s njim naravno, mogu ga potpisat ali bez bird rightsa, dakle bez pete godine i vjerovatno nesto manjom godisnjom ratom?

  Znam nesto al ne bas sve… pa unaprijed hvala za objasnjenje 😊

 4. @ zeze – rado objasnim, al prvo – ne znas ti nista kad ovakvo nesto pitas 😀 a ne znati nije sramota, sramota je ne uciti

  – Naravno da je hold u capu i ako ode KD, nema prostora.

  – Odricanje od prava nema smisla jer ti onda treba taj isti prostor za vratit Klaya kao slobodnog igraca

 5. 😂 hvala na objasnjenju, smetnuo s uma da ako se capa odreknu da ne mogu s njim preko capa…

  Kako god, cini se da im je onda najbolje da kd odleprsa, sa njegovim, klayevim, eventualnim looneyevim i dogodine greenovim produzenjima, tax ce biti prebrutalan… a treba jos koga dovesti da nadomjesti ozlijedjene dok/ako se vrate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *