THE WC IS ENGAGED

Dok Toni luduje sa Zach Loweom po Tomića stinama, Kreha i Gee su zasukali rukave i odradili najtemeljitiju najavu prvenstva u košarci koju ćete imati prilike čuti. Barem na ovim stranicama.

23 thoughts on “THE WC IS ENGAGED

 1. Nemojte vise ic na GO, nisam znao sto bi sa sobom u ovih mjesec dana bez podcasta. 😀 Svaki dan, dva otvorit blog i vidjet jedno te isti naslov na vrhu nije za ljude. Gee, nariktaj nekako da se iduce ljeto rotiraju stari clanci na vrhu pa da djeluje ko da se nesto dogadja. 🙂

  Btw, hvala na jos jednom u nizu dosadnih podcasta koje me uspavao na kaucu. Treba vas stavit na listu lijekova protiv nesanice. Dokazano djeluje. Kad god ne mogu zakrmit, samo pustim podcast i rjeseno.

  Iz jos neutvrdjenih razloga slusa vas se i u Svedskoj. 😉

 2. Pozdrav momci. Imate li negde link za te dvokorak podcaste? Ja zasad jos to nigde nisam video.

 3. Nisam ja bas toliki lenjivac koliko google ne moze da ga pronadje, izbacuje neki slovenacki podcast o nba iz jula. Nije mi palo na pamet na fb da pojurim, hvala momci.

 4. pre dolaska u sac, cenio sam da je bogdanov domet 6. igrač/granični starter, međutim pokazuje se kako je za bar malo veću ulogu. buddy je rfa na kraju sezone, fox može dobiti rano produženje nakon iste, plus preplacivanje ovog leta može dovesti do toga da ga ne zadrže. gde bi ga voleo videti u tom slučaju ili neka trade ideja? lakersi bi bili pametni kad bi ga uzeli u zamenu za kuzmu koji što je ludo verovatno ima veću trade vrednost..I šta sa baynesom, vredi li 1st roundera i da li bi se odrekao npr. jerome robinsona ili zubca u slučaju clippersa (pikova nemaju jel) jer sa ovakvom centarskom linijom će teško do kraja?

 5. @ you all everybody – pozdrav ljudi, Hajduk me skroz zaokupio, uglavnom koga zanima post s projekcijama uskoro, kroz ovaj tjedan, a i podcast početkom idućeg tjedna bi trebao osvanut

 6. Luka je u boljoj poziciji jer ima Porzingisa dok Zion ima gomilu upitnika u Ingramu, Lonzu, Favorsu. Strasno. Jel ovo napisano pod prisilom? Mozemo li ocekivati Kustru u podcastu? Cipas li drva?

 7. @ lasta – s tim da je Zion najveći upitnik od svih. odgovori: ne, osim ako izdašno plaćanje ne smatraš prisilom. da, ne za tjedan dana, ali tokom sezone svakako. ne, uvijek kupim palete s već iscipanim.

 8. Gee, nedilja 16 30, cuvan ti misto na Istoku. Mozes obuc bili dres Hornetsa, sve to prolazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *