9 thoughts on “

 1. Odličan, kao i obično.

  Tehničko pitanje…koristim castbox podcast player i ne izbacuje mi ovaj pod u feedovima još od preseason picks podcasta. Jeste nešto mijenjali ili moram mijenjati player? Trenutno moram slušati u browseru što zna frustrirati jer mi prebaci na početak 5-6 puta, pa dok nađem di sam stao izludim.

 2. @ bobulo – nisi ni zaslužio plaćen posao ako ovo slušaš

  @ phive – odgovorit ću ti iako očito nisi vrijedan da se s tobom komunicira čim uz ovo vežeš riječ “odličan”. dakle, novi “domaćin” se koristi, pa je i feed novi. uredno se prijavilo na sve relevantne direktorije i podcast je dostupniji nego ikad. koristim pod addict i doslovno je nakon minutu dostupan pa ne vidim zašto ne bi bio i na castboxu. tako da se odjavi s te verzije podcasta i pronađi novu, to bi trebalo bit dovoljno

 3. @Gee @Phive

  Feed za castbox je sjeban već neko vreme, tako da je bolje tražiti alternative kojih ima masu. Ja lično sam prešao slušati na Spotifyu

 4. Gee daj komentar o fultzu,imali u njemu ipak ono nesto buduci da je bio otpisan skroz?

 5. @Gee, daj napisi onaj recept za kakao, sto te mucki prekinuse. Jedva cekam da probam.

  +1 za podcast addict i 1.8x brzinu 🙂

 6. @ Blikk – sve i dalje ovisi o skok-šutu. momak je sada kada mu se poklopila minutaža i zdravlje bez problema uhvatio onu razinu iz NCAA i vidiš opet da je majstor s driblingom, da ima fenomenalan ulaz i rješenja na obruču zbog kakvih smo ga prije nekoliko godina i uspoređivali s Irvingom. ali, dok ne doda pouzdan skok-šut, a pogotovo skok-šut iz driblinga, teško da može biti išta više od solidnog combo beka. plus mu je svakako što je dosta velik tako da u perspektivi može postat i puno bolji defanzivac, a može i izvlačit puno više penala jer mu kontakt igra očito odgovara. pa ako doda šut barem iz spot-upa, onda može igrati i drugog beka uz još jednog driblera. na pamet mi kao usporedba pada Rubio, isto velik za playa, puno bolji razigravač, pogotovo na otvorenom prostoru (Fultz je isključivo slash & kick dodavač), ali i neusporedivo lošiji finišer na ulazima. nije idealan dominantan bek za gradit ekipu, ali može proć kao starter. a ako ti je prvi čovjek s klupe, onda super.

  @ miloš – pokušat ću ga dat u idućem podcastu, ako ovi pučani kojima je domet u životu kruh i salama dopuste

 7. Kakva tuga su houston rakete. kontan ajde da pogledam i njih 3-4 tekme i dovoljno mi hardena i d’antonia do kraja života. ista priča protiv portlanda i lakersa. protivnik zaigra agresivniju obranu niti četvrtinu ipo, krenu agresivnije izlazit i duplirat hardena, stane ih šut i zabiju tipa 20 koševa u 15 minuta…nužno im bude pokusat napast sredinu s nekim drugim osim s hardenon ali nee…d antoni i stručni štap nemaju plan B….i dalje ista akcija…neuspješan pnr, pa onda izolacija i trica. zapravo cijeli playbook in se sastoji od 1 pnr akcije koju d antoni modificira u 4-5 sličnih. tuga tuga. i još na kraju 4-5 si kontender za naslov, imaš potencijalnog mvp jednog od najskorera u pov. ove igre a publika zajednicki lbj-u skandira mvp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *