8 thoughts on “

 1. Kad se pogleda ovako na prvu, 2018 klasa je puno puno bolja od 2019te.
  Iz 2019te jedino vidim Moranta i Ziona kao neke all-starove (superstarove), dok je u 2018 draft klasi tu ima puno više igrača(Luka, Trae, Triple J, Shai pa čak i Ayton ak ga zdravlje posluži).

 2. Bome te naljutio Kevin O’Connor… hahaha. Inace osim sto nekada lupe koju glupost podkast im je solidan… Pogotovo Vernon sa svojim izrugivanjem. Pitanje. Borba za 8 mjesto na zapadu, koga bi najvise/najmanje voljeli vidjeti unutra i dal itko ima sansu za 1 ili 2 pobjede, tj tko ima najvece sanse.

 3. @ lasta – ako dovede bicepse u onakvo stanje

  @ bimbe – ne sjećam se da je KOC nešto pizdio, više ovi drugi s Ringera uključujući i gazdu koji je ponekad totalni idiot. volim ga, al brate skuliraj se.
  volio bih vidjet Memphis s jedne strane jer su mi dragi, al s druge, racionalnije, daleko najbolje bi bilo kad bi upali Pelicansi. pa to je praktički prava playoff momčad i bilo bi super vidit ih protiv Lakersa. pa zamisli samo narativ, Davis protiv bivše ekipe, odnosno Ingram i Ball full motivirani pokazat se klubu koji ih je doslovno škartao. plus Zion kuca preko LeBrona, pa prekaljeni playoff borci poput Redicka i Holidaya rade posao… ne bi to uopće bilo lako Lakersima dobit, a zamisli kad bi bilo 2-2 nakon 4 pa krenu priče o Davisu luzeru…. daj, daj, daj

 4. Sve je to wishful thinking za Pelse, moze se duh Kobea vratit i motivirat ih (sori ako je prerano) Lonzo i Zion imaju toliko mana koje se lako eksploatiraju u doigravanju da ako uhvate jednu pobjedu protiv Lakersa mogu se tuc nogom u guzicu. Davisa jedino cuvat mogu ako Zion na ledima krene nosit Harta, Ingram nije taj atletski tip krila koji je dosad Lebronu stvarao probleme tako da i sve ostane na Jrueu, kad je on bio primarni kreator jedne ekipe…a Lakersi jedino sto imaju od likova na perimetru su oni koju njega mogu cuvat. Zapad je jednodimenzionalan, ako ne dode do neke ozljede, finale konferecije ce igrat Clippersi i Lakersi, a kako stvari trenutno stoje nisam siguran ni da bi to bila neka gusta serija. Ja se vise nadam da se Dallas nekako ugura na drugo mjesto zbog load managementa Leonarda, Pelsi na sedmo pa da njih gledamo u prvoj rundi. I tipa neki zanimljivi matchup poput Jazz- Rockets

 5. Ja i Zion su svet za sebe, pa onda gomila igraca slicnog kvaliteta i plafona. Ali, mislim ce im blizu biti i Cam Redish. Kad se momak opusti, uhvati rutinu i krene da pogadja, mogao bi biti zajeban. Neki profil Kawhia, milina za gledati, bar u zadnjih par sedmica kad je poceo pogadjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *