5 thoughts on “

  1. Zion je postiga Zion, gušt ga je gledat. Gužva na zapadu samo taka a istok srednja žalost i dalje. Mislim da će to bit šetnja za Netse u playoffu, ne vjerujem Sixersima i dalje, a Bucksi su prošli svoj zenit.

  2. Da li bi Brooklyn više izgubio napadački ili dobio obrambeno da zamjene Irvinga sa Simmonsom? I da li bi Philly to odgovaralo?

  3. Može li ekipa koja za klasičnog 6. igrača ima Lua Williamsa, Clarksona ili “Jamal Crawforda”, biti iole ozbiljan izazivač. Zadnjih nekoliko godina mi se čini da takve ekipe ipak ne uspiju napravit ozbiljan rezultat.. Možda bolji poznavatelji nba povijesti mogu navesti neke ekipe šta su imali ovo (npr. Ginobili je predobar defanzivac da bi upao u ovu skupinu)?

  4. Opet odličan podcast.
    Ako je Bertrains trenutno izvan ritma , šta je onda Porter ? Čovjek je rođen izvan ritma. Kao ima fizikalije, a igrača se ne sjećam kad je probio , o obrani da ne pričamo. Neznam zašto ste na svim drugima laki na komentarima a njega štedite ni previše nade polažete u njega.
    U biti nadam se samo da ima još takvih s vjerom u ovog namrštenog low IQ igrača, pa da ga Denver može još trejdat dok ima još ikakvu vrijednost.

  5. Jel se samo meni cini ili ove sezone ima puno utakimca koje idu ispod 100?? Jel to pao pace igre generalno??? Mozda posljedica sto igraju bez navijaca ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *