5 thoughts on “

  1. Jedno pitanje, na koliko je trenutno ,racunajuci i prethodni PO % James od svoje najbolje verzije i sta je uopste njegova najbolja verzija, posto svake godine vrlo malo izgubi na atleticnosti i defanzivnoj igri , a opet obogati napadacki arsenal ?

  2. @ david – pa kad vidiš da i dalje može bit najbolji atleta na parketu i dominantan defanzivac u manjim dozama, al ne puno manjim, nisam siguran treba li uopće govorit o tome da je ova verzija LeBrona išta slabija od one iz Miamia. ko što kažeš, ako i izgubi nešto na goloj snazi, nadoknadi to višim IQ-om, tako da mogu komotno reć da je ovo LeBron na 100% kao što je manje-više od 2011.
    čak i to da danas više ovisi o tricama nego nekad više bih vezao uz to što je i sam shvatio koliko je trica bitna i što je jednostavno povećao broj pokušaja nego uz eventualni pad atleticizma. jer kad ide na obruč, onda mu efikasnost ne pati, a ne pati jer se dozira i čuva za bitne trenutke. baš zato što je toliki kompjuter i što bez problema može s jednog levela na drugi je i razlog zašto može godinama održavat ovakvu razinu. zamisli da je svaku utakmicu igrao par šihti na nivou clutch minuta playoff serije, vjerojatno bi već završio karijeru.
    #LeBron 2021. MVP

  3. @ mardantinel12 – to je zato što je Vid dinamičan čovjek, pogotovo u odnosu na Krehu koji je postariji gospodin, uz to uvijek nacvrcan, ili Tonija, koji je Splićanin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *