10 thoughts on “

 1. Netsi fino igraju, Harden i Irving si čak savršeno pašu, a Aco Petrović kaže da je nemoguće da takva momčad funkcionira po geometriji igre.

 2. Slusam ovu dvojicu na dvokoraku i zvuce mi kako Vucic dok sere kako je Srbija ekonomski tigar ispred Nemacke. Po ovoj gospodi su ovi Bullsi tu negde sa onima iz Jordanove ere.

 3. Mislite li da Luka Šamanić ima bududućnost u NBA ligi?
  Koliko mogu Sunsi u eventualnom playoffu?

 4. @Quebrada la Honda

  Aco ce do kraja zivota podsecati sve, koji ga hvala kurcu ne slusaju, kako je izumeo odbranu od Janisa i kako je zato Toronto prvak. Zato ce mu i ostali NBA hot-tejkovi biti legendarni.

  Sto me zapravo dovodi do nekog opsteg pitanja, koliko na ovim prostorima treneri i strucnjaci gledaju NBA zapravo, i da li uopste imaju vremena za to?

 5. Hrfoje “americko drustvo je duboko podijeljeno” Franceski, veliki demokrata, advokat antife i zagovaratelj prava potlacenih crnaca. I gospon fulurija bookie, stvarno imas previse vremena komsija@

 6. @Quebrada la Honda – Aco je toliko zaokupljen geometrijom da je zaboravio na aritmetiku igre (all-star+all-star+all-star = 3 all-stara)

  @komšija – to implicira da je Vučić vatreni navijač Srbije. čekaj, Vučić ionako misli da Srbija=on, aha, onda ima smisla, vatreni navijač samog sebe i vatreni navijači Bullsa, racionalnost tu ne stanuje

  @ marijan – prvi znakovi su ohrabrujući. u svim šihtama do sada protivnici su ga doslovno ciljali u obrani i solidno je izdržao, 1 na 1 protiv Randlea nije se usrao, a na izlascima prema vani u branjenju picka je plivao, kao i u preuzimanju, što je za njegovu razinu iskustva ok, al nije da totalno nema noge. pa ako će u obrani moće preživjet ko četvorka, onda je dalje za igrača njegovog profila samo bitno kakvim će postotcima zabijat trice.

  @ hbob – obranu protiv Giannisa je izmislio Perasović kad je stavio Ukića na njega

  @ lasta – morat ću naplatit dvokoraku korištenje ovih bajtova za njihove komentare

 7. Jedan hot take; Juancha Hernangomeza nema u Minnesoti jer se nalazi u tijelu Vlatka Čančara to se očigledno vidi na ovom road tripu Denvera.

 8. Quebrada la Honda, konpa moj, nemaju pojma judi koji gust je slusat acu. Isto ko kad ti krokodil protrci kroz noge. Zion

 9. @z-bo – Teško da su plemena u Brazilu lakovjernija od ovih na Balkanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *