ISPOD OBRUČA fullcourt press – basketball lunatics inc.

31Jan/1825

SOME KIND OF RANKINGS PODCAST

Posted by Gee_Spot

Kako nema inspiracije za pisanje, od sada do kraja sezone rankingsi idu u podcast obliku i to jednom mjesečno. Obzirom na stanje lige više nego dovoljno. Sickre i Gee u osvrtu na siječanj najviše vremena provode na gubitku Boogiea i Blakeovom tradeu.

Filed under: bball 25 Comments
24Jan/1814

WHEELING AND DEALING PODCAST

Posted by Gee_Spot

Gee, Toni i Kuštra šetaju po svih 30 rostera i laprdaju o tome što bi trebali poduzeti pred nadolazeći kraj prijelaznog roka.

Filed under: bball 14 Comments
10Jan/1838

30 IN 120 PODCAST

Posted by Gee_Spot

Sickre i Gee šetaju po ligi od najgorih prema najboljima.

Filed under: bball 38 Comments
5Jan/1813

HAPPY NEW YEAR RANKINGS – PART THREE

Posted by Gee_Spot

U zadnjem dijelu prvih novogodišnjih rankingsa bavimo se momčadima koje u doigravanje mogu samo slučajno (tipa, ako Trump greškom umjesto tipke za pozvati zetov ured lansira nuklearnu na Kima pa ovaj sravni sa zemljom Washington i Boston, a za svaki slučaj i Toronto, ako zbog ničega drugoga a ono da Justin Trudeau konačno prekine snimati filmove kao princ iz Disneyevih crtića i počne se baviti politikom). Napomena - od sada rankingsi idu svaki drugi tjedan jer se treba pozabaviti projekcijama, all-starom i trade deadlineom, a osvanut će i dva podcasta u iduća dva tjedna.

Filed under: bball Continue reading
4Jan/1810

HAPPY NEW YEAR RANKINGS – PART TWO

Posted by Gee_Spot

Danas se bavimo s 8 momčadi koje će odlučiti tko će popuniti zadnjih nekoliko playoff mjesta u svakoj konferenciji i među kojima se opet pojavilo jedno skoro prekriženo ime.

Filed under: bball Continue reading
3Jan/188

HAPPY NEW YEAR RANKINGS – PART ONE

Posted by Gee_Spot

Sve najbolje svima u Novoj za početak, a sada možemo odraditi i osvrt na prvih 11 koje sam odvojio na osnovu toga što se nisam mogao sjetiti iole realnog scenarija po kojem neka od ovih momčadi neće završiti u doigravanju.

Filed under: bball Continue reading