ISPOD OBRUČA fullcourt press – basketball lunatics inc.

4Jul/1624

ALMOST INDEPENDENCE DAY

Treći dan tržnice, dan kada se iz daljnje igre izbacilo nekoliko franšiza - uz Cavse, Raptorse, Grizlije, a od jučer i Orlando i Detroit, sada su službeno bez capa i Clippersi, Kingsi i Wizardsi. Neke ekipe poput Knicksa, Hornetsa, Bucksa, Bullsa, Pacersa, Hawksa, Pelicansa, Spursa i Rocketsa morale bi se ozbiljno namučiti da stvore prostor kojim bi mogle ciljati na preplatu nekih od mladih igrača poput Ezelia ili Crabbea (njih koristim čisto kao neku granicu) iako bi mogli uz određene popuste od strane igrača ugurati jednog veterana poput Gasola na roster. Opet, kako je ostalo više nego dovoljno ovih koji ne samo da mogu već i moraju spucati dolare, teško je očekivati neke veće pomake s njihove strane.

Miami na primjer ima prostora taman za ubaciti Wadea koji sumnjam da će otići s Floride samo da bi pokupio preostali prostor Denvera. Njih možemo maknuti iz priče, isto kao i Warriorse koji će kad dodaju Barnesa zatvoriti trgovinu. Slično vrijedi za Oklahomu, samo se čeka Durantova odluka. Dakle, kad maknemo još ove tri momčadi s kvazi prostorom, ispada kako su u igri još samo Sixersi (oko 50 milja), Mavsi (nešto više od 40), Netsi (oko 40), Celticsi (malo manje od 30), Nuggetsi (oko 25), Blazersi (također oko 25), Jazz (20-ak), Wolvesi (malo više od 20), Lakersi (oko 20) i Sunsi (20-ak).

Osim što će biti interesantno vidjeti gdje će lovu spucati ove momčadi koje lakoćom mogu ponuditi max ugovor, najzanimljiviji razvoj događaja je vezan uz Blazerse. Dopustili su da s tržišta nestanu skoro sve petice, dakle itekako su oprezni s čuvanjem holdova za svoje preostale igrače, očito igraju na kartu matchiranja eventualnih ponuda čime će popuniti cap. Kad odrade svoje, onda će ovim preostalim momčadima ostati još manje opcija na koje mogu trošiti.

TOLLIVER, TEMPLE, BARNES

Dobar potez Kingsa. Nije odličan jer i dalje nisu riješili rupu na jedinici, a povećali su gužvu na boku, ali doveli su zanimljivih i prije svega karakternih igrača. Možda nisu našli načina kako pomoći Cousinsu u startnoj petorci, ali su doveli tri korisna igrača za klupu koje će Joerger znati iskoristiti. Barnesa je i sam vjerojatno povukao nakon što su lani radili zajedno u Memphisu (dakle, zna da je u njemu ostalo još dovoljno vatre), logika ovog poteza je jasna - ako se mislite boriti za playoff, ovakvog veterana morate imati na raspolaganju, a za 6 milja na godinu, bez nekih većih daljnih opterećenja (Barnes ima opciju za još jednu sezonu, ali po običaju će opet izaći na tržište i naći novi klub s kojim će napadati playoff), Barnes je odličan dodatak već ionako energičnoj rotaciji na boku. Kingsi traže kupca za Gaya, dakle prostora da Barnes i Casspi odrađuju minute na trojci moglo bi biti dovoljno, a uz to oba mogu po potrebi uskočiti i u rolu smallball četvorke tako da mogu koristiti i ako Gay ostane.

Tolliver je možda mrvicu preskup, ali ni njegov ugovor nije dugoročno opasan, a i igra ulogu bez koje ne možeš, onu stretch četvorke. Kako Kingsi oko Cousinsa nemaju dovoljno šutera, a samog Cousinsa nema smisla izvlačiti na perimetar kako bi Cauley-Stein ili Kupus mogli kupiti njegove promašaje u sredini, Tolliver će uz Casspia, Gaya i Barnesa sigurno dobiti gomilu minuta kao jedini klasični stretch visoki.

Potpis Templa bi bio sjajan, radi se o 3&D igraču kakav upravo treba i Joergeru i Kingsima, ali nije baš logičan obzirom da su dan ranije potpisali Afflala. Ni ovdje se Kingsi nisu dugoročno usosili, cifra je realna, novi "midlevel", samo gdje naći dovoljno minuta na boku za njega, Afflala i McLemorea? Ovo vjerojatno znači da potonjega misle negdje poslati tradeom, po mogućnosti u zamjenu za nužno potrebnog playmakera.

Inače, ovim potezima Kingsi su napunili i salary cap (stali točno pred 94 milje) i roster (15 igrača s ugovorima), dakle ništa od daljnih potpisa, a vjerojatno su se odrekli i svih ostalih igrača na koje su imali prava. Uglavnom, slaže se roster koji definitivno može loviti poziciju u doigravanju dogodine, sad samo treba odraditi još par tradeova za optimizirati roster. Eto, Vladivek radei posao, imaju pristojnu veteransku jezgru koja će biti konkurentna, imaju i nešto mladih koje vrijedi razvijati, možda je ovo godina kada će stvari konačno krenuti nabolje? Sve ovisi o tome na koju se nogu ustane Cousins.

RONDO

Ni ovo nije potez za infarkt Bullsa. Rondo je na lošem glasu kao plaćenik najgore vrste, Rondo će također uzeti loptu iz ruku Butlera puno više nego što to ovaj želi, ali Rondo će barem biti na parketu veći dio sezone, neće imati ogromne oscilacije od utakmice do utakmice i uz to pravi je dirigent koji će moći držati tempo na visini na kojoj to želi Hoiberg uz što više tranzicije i gomilu slash & kick akcije. U biti, Rondo je baš play kakvog Hoiberg treba, samo da je 4 sezone mlađi i da situacija u Chicagu nije toliko zatrovana da je prva pomisao svima kako će odmah doći do konflikta između njega i trenera, pa onda njega i Butlera, pa na kraju Butlera i Hoiberga.

Gle, Bullsima je trebao play, uzeli su najboljeg koji je ostao u ponudi. Njegova produkcija zaslužuje ratu kakvu je dobio, a eventualna greška Chicaga možda je jedino u tome što nisu odigrala na kartu još veće rate i ugovora od samo godinu dana. Opet, ovako im ostaje dovoljno prostora da ubace još jednog solidnog visokog na roster u rangu Nenea. Kako će se situacija razvijati, vidjet ćemo, ali nije da Rondov dolazak upropaštava neke velike planove. Bullsi su momčad koja se traži, zanimljiva kombinacija mladih i veterana, s trenerom koji dobar dio prošle sezone nije imao pojma što radi. Uprava nikako da odluči u kojem smjeru krenuti, ići po još jedan playoff ili u rebuilding, tako da je Rondo ovdje najmanji problem.

Dapače, Rondo bi mogao pomoći natjerati sve uključene da konačno razmisle o nekom smjeru - ako igre i rezultati budu loši, a tenzije se nastave provlačiti svlačionicom, onda Bullsi trebaju samo pokupiti gomilu resursa za Butlera tijekom trade deadlinea i pokušati uloviti što bolji pick na sljedećem draftu. Ako pak stvar kliknu, Hoiberg se pokaže kao lucidan lider, a Butler i Rondo kao par voljan i sposoban surađivati, onda mogu gurati do playoffa uz nadu da će se na idućoj tržnici biti kvalitetnih igrača voljnih doći u Chicago koji bi ih vratili u ozbiljnu igru.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti kako Rondo i Butler misle podijeliti lopte i hoće li Bullsi i dalje ostati vjerni 1-2 screen igri kao osnovi napada.

CRAWFORD

Ostaje čovjek u Clippersima, ipak ništa od selidbe. A i zašto bi selio kada mu je Doc dao 42 milijuna garantiranih razloga da to ne radi. Preplatili su ga opako, tri garantirane godine za čovjeka koji je u očitom padu nisu mudar poslovni potez, ali onda opet, kada su Clippersi vukli takve? Poanta je da je Doc s ovo malo resursa što je imao zakrpao nekakvu rotaciju, odlučivši se ipak ostati iznad capa i tako zadržati barem dvoje članova lanjske iznenađujući produktivne klupe. Jasno, kako su otišli ovim smjerom, onaj navodni ugovor Johnsonu od 8 milja godišnje s kojim se baratalo jučer ujutro je nemoguć, ne mogu ga ubaciti u prostor kojega nemaju, tako da je Wesley, vjerojatna nova/stara startna trojka, pokupio jedino što je preostalo, a to je midlevel. Dakle, samo da bi zadržali ova tri igrača s klupe, Clippersi su potrošili i onaj zadnji komadić resursa za eventualna pojačanja, tako da čak i u ovoj situaciji capa koji je skočio na 94 milje Doc ima isti problem kao uvijek - kako skrpati dno rotacije s minimalcima. S tim da nije ovaj put u pitanju samo dno, treba naći i back-up centra ako ne misle da će Johnson i Stone biti u stanju nadoknaditi gubitak Aldricha.

Situacija nije toliko tragična ako će Rivers i Crawford nositi drugu postavu na lanjskoj razini, odnosno ako će svi u prvoj ostati zdravi - s Griffinom opet u rotaciji praktički nestaje potrebe za Greenom tako da njegov odlazak nije problem (toliko buke prošli prijelazni rok za rentu od pola sezone, a znali smo da nije dugoročno rješenje za probleme na trojci). Mbah A Moute možda ostane, tako da mogu startnu petorku krpati s njim i Johnsona gurnuti u drugu postavu gdje je bio odličan lani kao smallball četvorka. Praktički, nedostaje im samo back-up centar, taj midlevel bi odlično došao da ga pronađu, ali što je tu je, krpat će kao i do sada. Clippersi k'o Clippersi. Barem se mogu nadati da će im iduće ljeto novi rast capa omogućiti da konačno potpišu solidnog igrača za gurnuti na poziciju tri. Ili će Blake (možda i Paul) iskoristiti šansu da izađe na tržnicu pa im ostane i puno više novca (sigurno je scenarij koji priželjkuju da i jedan i drugi uzmu manje rate dogodine kako bi mogli ugurati Duranta, ali to je realno kao i mogućnost da Clippersi s ovim sastavom osvoje naslov u novoj sezoni).

NICHOLSON, BURKE, SATORANSKY

Krpaju se Wizardsi, dali su lukav ugovor Nicholsonu s nadom da su u njemu pronašli back-upa za Morrisa. Rata je skromna, skoro pa klasični midlevel, što je u ovom kontekstu povoljno ako Nicholson bude u stanju zaslužiti minute. A trebao bi, ni lani nije pokazao konstatnu (za što je zasigurno dijelom zaslužan i način kako je Skiles rotirao igrače), ali je popravio domet iz vana pretvorivši se u legitimnu stretch četvorku, što ga uz sposobnost da napadne 1 na 1 čini iskoristivim igračem. Četiri garantirane godine ne da nisu upitne već su i nužne u situaciji kada igrač silazi s rookie ugovora i tek treba zaigrati najbolje partije života. Doduše, Nicholson nikada nije bio klasični mladac, uz lice LeBronova oca uskoro će napuniti 27 godina, ali, ako je ikada bilo nešto u njemu, Wizardsi će to imati prilike iscijediti.

Uz ovaj solidan potez odradili su u Washingtonu još jedan, izgleda da su se dogovorili s Jazzom da će preuzeti Burkea (Utah ne dobiva ništa, osim što su se riješili problema gužve garantiranih ugovora na pozciji jedinice). Tako su dobili zamjenu za Sessionsa, neće se to previše osjetiti na igri, ali barem imaju igrača s potencijalom rasta za razliku od dosadašnjeg potrošenog veterana.

Sad, u cijeloj ovoj priči jedini minus je bio što su ovim potezima Wizardsi praktički potrošili sav novac kojim su mogli natjerati Satoranskog da napusti Barcelonu. Ali, izgleda da je ovaj u konačnici pristao doći u Washington i to za preostali iznos capa, nekih 3 milje (u pitanju je skoro identičan iznos onome room iznimke, tako da ga Wizardsi mogu prikazati i kroz nju), s tim da su mu dali garanciju na 3 godine (dakle, 9 ukupno). Ako su stvarno uspijeli dobiti i Satoranskog za room, što je na ovom tržištu, gdje Augustin i Smith dobiju u sezonu koliko će on u tri, totalna smijurija, onda je ovo fino posložena momčad, bez nekog velikog plafona, ali neupitnog mjesta među 8 na Istoku.

WILLIAMS, POWELL

Dallas se opet krpa, kako Deron očito nije mogao do bolje ponude pristao je vratiti se u rolu plaćenika još jednu sezonu za 10 milja (uz onih 5 što prima od Netsa imat će opet finu plaćicu), dakle iduće ljeto čeka nas opet ista priča. Nešto veće iznenađenje je odluka Dallasa da odmah da ugovor Powellu, bez da čekaju eventualno ponudu koji bi matchirali. Možda su požurili, ali iskreno, obzirom da ionako nikoga boljega ne mogu dovesti u preostali prostor, zar je važno. Ovako su ga barem potrošili dio, za pretpostaviti je nekih 8 milja u prvoj godini (cijeli ugovor je na 4 sezone, 37 milijuna ukupno), dakle manje će ostati za trošiti na gluposti. Ako uspiju dovesti Barnesa, što sumnjam da će im Warriorsi dozvoliti jer su i njima opcije presušile, onda će složiti još jednom petorku za kratki rok, čisto da Dirk ima osjećaj da se bori za nešto dok trati ovih zadnjih par sezona karijere.

Ostanu li bez Barnesa, koje su opcije? Preplatiti Wadea kako bi popunio rupu na boku? Pokušati ukrasti još jednog igrača Blazersima i dodati Crabbea uz Matthewsa? Ili se zakrpati Hendersonom? Ono što svakako trebaju je vratiti Feltona i Pachuliu, nema smisla da izgube dva produktivna igrača prošlogodišnjeg rostera kad su se već našli u identičnoj situaciji.

ALDRICH

Thibs je konačno potrošio prvi novac, igrao je na sigurno i zakapario jednog od boljih preostali centara na tržnici koji će uz to u svoju idealnu rolu, onu back-up centra. Ovo je jasan znak da na Pekovića ne računaju, osim ako Thibs iz nekog razloga nema namjeru Townsa češće koristiti kao četvorku (božesačuvaj). Nadam se da to nije slučaj, dakle od Wolvesa možemo očekivati dodatne poteze ne samo na tržnici, gdje im je ostalo dovoljno za igrati se, već i kroz tradeove (uz Peka, imaju i višak četvorki, Rubio je u izlogu, a tu je i pitanje dubine na boku, odnosno potrebe za jednim iskusnim 3&D veteranom koji bi zasigurno pomogao više od Muhammada).

SUMMER HERE KIDS

Jučer sam bacio pogled na Hornetse i Pacerse. Indianu očekivano predvode tri igrača koja će vjerojatno ostati i na glavnom rosteru, Young, Christmas i Robinson, u petorci im se pridružio Niang, a udarnu postavu zaokružili su s Woltersom koji se lani smucao po Turskoj i koji će još jednom pokušati uloviti mjesto na NBA rosteru. Na klupi nitko zanimljiv, osim vječnost Whittingtona u kojega je Bird valjda zaljubljen jer ne vidim nijedan drugi razlog zašto ga već godinama šlepa na rosteru. Uglavnom, u negljedljivoj utakmici punoj prekršaja Pacersi su stalno kaskali, da bi na kraju i izgubili jer nisu imali poštenog visokog pod košem, ma uopće nikoga tko je u stanju igrati obranu (Whittington nakon ovoliko godina NBA režima ima fizikalije s kakvima bi trebao dominirati u ovoj konkurenciji, ali on to jednostavno nije u stanju).

Hornetsi su tako jahali Harrisona kroz slash & kick, a uz njega su imali još dva solidna i razigrana beka, combo beka Brandona Paula, koji je nakon solidne karijere na Illinoisu lani igrao u Španjolskoj, te beka-šutera Arizone Gabea Yorkea koji je prošao nedraftiran na nedavnom draftu. Ovaj trojica su bila previše za tanku i sitnu vanjsku liniju Pacersa, tako da su odradili posao iako i sami nisu imali nikoga pod košem. Veteran Deshaun Thomas, koji se nakon dobrih partija za Ohio State okušao u Europi, pokušava opet pronaći rolu u ligi kao smallball četvorka, a centra je pokušavao igrati Mike Tobey, bivša petica Virginie koji također nije draftiran i koji će svoje veliko dupe vjerojatno parkirati u NBDL-u.

Uglavnom, ništa interesantno za prijaviti, osim što možemo istaknuti kako Young definitivno ne izgleda kao netko tko može igrati back-up playa u NBA, dakle tu Pacerse i dalje čeka isti problem koji su imali veći dio prošle godine, morat će ili opet gurati Ellisa u tu rolu (što je ogroman problem u obrani) ili ostaviti Lawsona ili naći sličnog veterana koji može uskočiti umjesto Teaguea.

Posted by Gee_Spot

Filed under: bball Leave a comment
Comments (24) Trackbacks (0)
 1. Komentar na Gasola u Portlandu?

 2. Iskreno ovo je katastrofa potez Bullsa i vidi se da je uprava izgubila kompas…Iskreno mogli su ostaviti i Rosea jer sami su govorili kako žele stvoriti roster mladih i atletičnih igrača i onda dovedeš Ronda koji je stariji i nista bolji od Rosea…Izgleda da su Gar i Paxson odlučili do kraja iznervirati navijače i pod sloganom retool pokazati javnosti kao da nešto rade..iskreno Hoiberg je marioneta i očito veza Iowa State i New Mexico je odlučila do kraja razjebati franšizu…treba rasprodati sve i tankirati…molim te Gee ne spominji vise upravu Bullsa u kontekstu ozbiljne franšize koja nešto radi već vise lice na Monty Python show

 3. Kazes da su Grizliji bez capa, zar im nije nakon ova dva maxa ostalo jos 8 milja na capu? Odnosno, ako dobro pratim, sa Conleyevim holdom, bili su na 63 milje, Parsonsov ugovor ih penje na 86 znaci, a ovaj potpis Ennisa se moze prikazati kroz room exception. Znaci tih 8 milja, do granice od 94, preostaje za potpis nekog beka, jer tu fali jedan iskusniji igrac (mozda Chalmers haha) ili swingmana, Thomas recimo. Dakle, jesam li nesto ispustio, ili ima ovog prostora jos uvek?

 4. @ Denmla – ako ode tamo, onda Blazersi vjerojatno neće moći zadržati više od jednog klinca. koliko je za njega ovo dobar scenarij, ne znam, za Blazerse je solidan jer će imat pravog centra za stavit u sredinu. ali, ne na više od 20-ak minuta po večeri, ne vidim kako bi ih ovo lansiralo znatno iznad onoga gdje su bili s Plumleem

  @ Bistrica – drago mi je da si živ

  @ komsija – je, sve si dobro izračunao, imaju oko 9, ali nisam ciljao na doslovni cap već više na situaciju u kojoj se nalaze gdje realno nemaju načina osloboditi 15 i više milja kako bi ulovili ozbiljnije pojačanje tipa Crabbe (Z-Boa sigurno neće trejdati, a Wrighta i da uvale nekome teško da im može biti dovoljno). pored ovakve gomile gladnih, oni ispadaju iz igre, ali Thomasa mogu dobiti ako dovoljno brzo reagiraju, sad imaju Templeov ugovor kao uzorak što ponuditi

 5. Druga Rondova godina je navodno tek djelomično garantirana

 6. Durant ode u Warriorse, da ste živi i zdravi! 🙂 Šta reći? Gee, da li sa ovim prestaje potreba za pisanjem bloga? 😀

 7. Durant u Warriorsima. Iduća sezona će biti zanimljiva. Pogotovo slaganje ostatka ekipe Warriorsa. Postoji li mogućnost ostanka Iguodale ili će se i njega morati riješiti? Nekako mi se čini kako je on uvijek x-factor bio, s Durantom ili bez njega. Da se nije ozlijedio u finalu Warriorsi bi vjerojatno riješili to u svoju korist.

 8. Iiiiii liga je upravo izgubila svaki vid zanimljivosti u narednih par godina.

 9. koji bu naslov za današnji dan? prijedlozi: arachnophobia, the day the earth stood still, the day after tomorrow, armageddon, end of days

 10. Gasi ligu 😀

  Kad god bi me neko pitao za misljenje govorio sam 90% sanse OKC, 10% GST, ostali 0%.
  I juce nekako javio mi se crv sumnje. Da je ovo sve samo predstava, brze bi se to zavrsilo. Kako je vreme proticalo, sve sam vise mislio da ce otici u Dubse. I tako i bi. And now what? 🙂

 11. @ birdie – i bolje im je da su tako nešto ubacili unutra

  @ Flaster – ma kakvi, sad ostaje samo navijat za ostatak lige da ih skine jer ovo je perverzija

  @ peaky – kako stvari stoje, sele Boguta, to bi ih ostavilo na 64 milje, dakle više nego dovoljno će imat za ubacit Duranta

  @ Rotkva – ma je vraga, da vidimo ko će im igrat centra

  @ nerad – već ga imam od ranije, ne mijenja se, stvar od New Pornographers

 12. Smallball revolucija na jednoj novoj razini, ako su onolike probleme pravili ligi sa jebenim Barnesom koji otvorenog suta nije mogao pogoditi kad je trebalo, kakvu ce tek kosarku igrati sa ovom ultra Postavom Smrti. Nevjerovatno sta ljudi sastavise.

 13. ne gubim nadu da ce neka hibridna twintower postava zadavati masu problema ovoj momcadi bez centra

 14. Gee jel Duncan kandidat za wall of flame na portalu posto ode u penziju izgleda

 15. Naughty America, nobody does it better hahahaha

  Da dam prognozu za finale odmah, Cavsi u 7.

 16. Lacob je već govorio da se neće libiti ići preko granice poreza kako bi zadržao contender ekipu. Tako da sad treba vidjeti hoće li iskeširat Iggyja i Boguta pa da krene ruganje. Nije da već sada nisu contenderi ali nemožeš izgurat sezonu sa Varejaom i McAdoo-om na centru (ako uzmemo u obzir da Ezeli odlazi), ili možeš? Možda izmisle neku tjelesinu tek tolko da ga bace u reket. U svakom slučaju neznam hoće ovo biti zanimljivo ili dosadno za gledat

 17. treba li okc da trejduju westbruka da im i on ne odsteta sledece ljeto a ne dobiju nista i pocnu od pocetka,sledei draft je dobar pa tu da love svoju novu zvijezdu uz eto oladipa,da im to bude neki temelj za buducnost

 18. Mene zanima.. može li KD izvesti Deandrea ?

  Da se predomisli u iducim danima ili je to gotovo ?

 19. Mislim da Durantu mozes zahvalit ako ti pretplata propadne cisto zbog toga sto svi znaju kako ce liga slj godine zavrsit 🙂

 20. da li je ovaj potpis duranta i mali udar na asocijaciju, mislim jebiga da biras idealnu petorku za sastavit samo maknes MVP finala od prosle godine i stavis lebrona ili AD
  zasto dati Barnesu max a ne Parsonsu?
  da li su samo povrede problem ili i nesto drugo

  sto bi OKC mogla dati za Gaya i Bena pa da Vlade dobije pozitvnu ocjenu

 21. btw jel to franceski s nickom bistrica 😀

 22. Sta reci na ovo…curry, klay, green, durant i peti neko iz publike. Nekako sam se nada da ce liga ulozit neki veto na potpis dok god nba.com nije objavio. Pa me eto zanima moze li liga ulozit veto na nesto ovako s obzirom da se ne radi u trejdu koji se moze stopirat od strane lige

 23. Gee, sta mislis o mogucnosti nekog tradea Westbrooka u Lakerse? Tipa Westbrook i Waters za Diandjelo Russella, Ingrama, a mozda i Clarksona? Ubacis jos kojeg igraca u korpu i eto ga! Fakersi dobiju svog superstara, OKC u Oladipu, Russelu i Ingramu dobije povratak u proslost i mogucnost ponovnog razvoja mladjahne verzije Westbrooka, Hardena i Duranta (Cameron Payne ce tu igrati ulogu Reggie Jacksona), a Westbrook dobije sansu sepuriti se u svojim militantno-gay odjevnim kombinacijama po modnim revijama bljestavog Los Angelesa i svi sretni! Drugo pitanje: moze li Jazz konkurisati ovim jebenijim Warriorsima? Sad vec imaju igrace za igrati odbranu na perimetru, a ispod obruca ce biti vrlo jeben matchup svakome, a narocito ovim smallballs jahacima apokalipse?

 24. @ magic rick – apsolutno, dobro si me sjetio. mislim da će sad sigurno u penziju jer definitivno zna da nema šta radit na parketu protiv Warriorsa

  @ riki – to je opcija definitivno, sad odjednom sav onaj potencijal Celticsa postaje još važniji

  @ garavo – može, potpisa još uvijek nema. ali neće jer nije velika beba i o svemu ovome je sigurno dobro razmislio. ako je ovo napravio, onda je odavno odlučio igrat za Warriorse, nije to došlo preko noći

  @ bigfan – a kao do sada je netko znao nešto više jer je ova moja sranja čitao 😉

  @ doni – zato što se tržnica poigrala s njima. dobro, možda znaju nešto o Parsonsovom zdravstvenom stanju, možda jednostavno smatraju da Parsons nije max igrač (tko im može zamjeriti), tu su odluku donijeli. i onda ništa od paketa Conley-Whiteside, trebaš negdje potrošiti lovu, baci je na Barnesa. pitanje bi trebalo biti zašto Barnes, a ne Crabbe

  ništa, kad bi Kingsi uz Ilyasovu (kojega trenutno ne mogu kombinirat u tradeu) mogli dobit barem Roberson ili Paynea to bi bio ok trade za njih, ali sumnjam da OKC ima želju odreći se ikoga od mladih na rookie ugovorima

  @ ivaduj – ne može 🙂

  @ flaster – definitivno loš trade za Lakerse obzirom da praktički mijenjaš 15 sezona (koliko imaju pravo kontrolirati Russela plus Ingama) za jednu sezonu Westbrooka koji može svašta napraviti na ljeto. imat će cap, mudrije da iduću godinu izađu na tržnicu i onda ako Westbrook želi u LA, onda nek dođe pa ga jednostavno mogu dodat toj jezgri, a ne sve rasporodat pa ga parkirat u praznu kuću

  Jazz, Wolvesi, a mogli su tu biti i Pelicansi i Kingsi da su vođeni kako treba, to su ekipe koje će definitivno biti najveći problem Warriorsima. ali, da ih realno mogu skinuti? ni u ludilu


Leave a comment

Trackbacks are disabled.