ISPOD OBRUČA fullcourt press – basketball lunatics inc.

9Dec/167

60 POINTS, 29 MINUTES PODCAST

Sickre i Gee kreću se od Warriorsa do Sixersa u šetnji kroz ligu, sve skupa traje malo ispod 2 sata. Obzirom da su bili toliko oduševljeni što im je uspjelo snimiti podcast nakon nekoliko tjedana mučenja s produkcijom, nisu ni primjetili kada im je mozak zamro negdje nakon prvih nekoliko minuta akcije. Skoro k'o Clippersima. Svejedno, NBA možda nije neizvjesna, ali je zabavna do ringa jaja.

Posted by Gee_Spot

Filed under: bball Leave a comment
Comments (7) Trackbacks (0)
 1. Džulbastije!

 2. Fantastican podcast. Bas je legao kako treba. Nadam se da ce sa novim mikrofonom biti cesce 🙂 Pozdrav!

 3. Bitno da ste glavu Balla uspili ubacit u sliku kadra

 4. Pozdrav Gee,
  dok sam bio u potrazi za headsetom, na njemackim “gejming” forumima (Nemci cak i online multiplejer igrice shvacaju izuzetno ozbiljno ^^) su u pravilu preporucivali kombinaciju slusalica i sljedeceg mikrofona: Zalman ZM-MIC1; imas ga na amazonu za manje od 7€, nabava.net kaze 60ak KN.
  Neki su se zalili da zvuce kao da su zapeli u limenom bunaru, tako da je nesto skuplja (a cini se i sigurnija varijanta) preporuka na istim tim forumima Samson Go Mic (ali oprez sto se connect edicije tice); trenutno na amazonu 40ak €; nabava.net kaze 400+ KN.
  Samo prenosim preopruke, ali, koliko vidim, na YT imas testne snimke navedenih mikrofona, pa mozes provjerit sta ti pase karakteristikama.
  Eto, nadam se da sam pomogao.
  Lepi pozdrav 🙂

 5. Samo cu rec: bilo je i vrime 😀

 6. Stanley Johnson se malo pogubio. Njemu je mater umrla nakon sto su ga draftali, a ona ga je ucila basketu. Jadno dete je samo, ima 20 godina i trebao bi biti nba igrac, situacija, malo zajebana. Vjerojatno to nije toliko sve bitno, ali moze posluziti kao rjesenje problema.

 7. Pravda za Jam.Greena i sve ostale Grizzlies anonimuse (Martin, Troy x , Harrison). Fitzdale radi briljantan posao.


Leave a comment

Trackbacks are disabled.