ISPOD OBRUČA fullcourt press – basketball lunatics inc.

7Jun/1710

D-DAY(S) PODCAST

Kreha i Gee o Finalu, a kako je tamo trenutno manje-više sve jasno, i o tradeovima, draftu, ponekoj pivi. Dolaze nekako i do Erica Williamsa i Rona Mercera. Oh mercy.

Posted by Gee_Spot

Filed under: bball Leave a comment
Comments (10) Trackbacks (0)
 1. Snimano na obljetnicu najvažnije bitke moderne povijesti – hvala padobrancima i ekipi s plaža što pod ne moramo snimati na njemačkom:)

 2. gee, lani je nakon prve dvije utakmice kos razlika bila jos veca, pa su cavsi uspjeli okrenuti.

  naravno da tad nije bilo kd-a, i da je narativ “malo” drugaciji, ali ovdje jos nema breaka. mislim da ce mo ipak vcrs biti puno pametniji.

  i jos nesto, jel samo meni nenormalno da james tako malo sutira? ne kazem da je svaki dan Bozic (odnosno utakmica protiv Bostona, kad je zabio 45, uz hrpu skok suteva), ali daj brate pucaj, manje ces se trositi nego da stalno ides na ulaz. pa ako ga krene, otvorit ce se i drugima, ovako su bolno predvidljivi.

 3. Teletovic aka toplo-hladno. Postotci za tricu kroz NBA karijeru:
  .343 – 2013
  .390 – 2014
  .321 – 2015
  .393 – 2016
  .341 – 2017

 4. @Gee
  Trade P.George-K.Love?? Ako je istina da George javno govori da napušta Indianu koliko mogu dobiti za njega ovo ljeto?? I dali bi George bio dovoljan cavsima da odgovore na smalball Wariorsima sa Lebronom na 5??

 5. @sickre- desant na Drvar?
  Taman je i završio 6.6.

 6. @sickre
  znam da si bio zagovarao c4 od nove runde, a onda si u jednom podcastu spomenuo da smo dobili novi naš najbolji craft… pa ako možeš reći opet koji je to jer sam zaboravio, ponovno preslušavanje svih prethodnih podcasta bilo bi traženje igle u plastu sijena
  sorry na offtopicu

 7. Hahaha Gee moram samo da prokomentarisem da mi je postala zanimljivija bitka Karija i Durenta za MVP trofej nego samo finale, onog trenutka kada je Kari pred kraj druge cetvrtine u tranziciji raspalio tricu i pogodio je , a da je pritom imao vec istrcalog Durenta u tranziciji…. sut van svakog rezona, zbog kojem sam se zatresao na kaucu i mahnuo rukama u vis u stilu “sta radi ovaj covek” ( i ako sam znao da ce pogoditi , ali oci sve jedno nisu mogle da veruju 🙂

  Kako komentarises Karijev suterski rukav, koji jedino sluzi da Kariju ometa sut za tri, usta smo se uverili u game 2 ( noseci ga od samog starta g2 nije mogao bazen da pogodi, istog momenta kako ga je skinuo, krenuli su dalekometrazni rafali 🙂

 8. A nista, morat cemo skoknut do Vive 😀

 9. yeaaah – MJ svih knjiga o ratu
  https://www.amazon.com/Longest-Day-Classic-Epic-D-Day/dp/0671890913

  timmy
  Garden New England IPA – rijec je o ogranicenoj seriji koja je rasprodana ali ce je navodno ponoviti nekada pa prati Garden fejs, do tada C4 :))

 10. Paul bi sjeo Spursima kao Pozoj nakon burgera…

  Definitivno drzim Foxa kao drugog igraca drafta, sut sto se istice kao prva mana nije sjeban do kraja. Forma prangijanja je ok.


Leave a comment

Trackbacks are disabled.