ISPOD OBRUČA fullcourt press – basketball lunatics inc.

1Nov/174

WARM-UP PODCAST – EAST

Kreha i Gee pretresaju dojmove prvih par tjedana akcije na Istoku.

Posted by Gee_Spot

Filed under: bball Leave a comment
Comments (4) Trackbacks (0)
  1. Vidite da mozete se dogovorit i cesce za podcast 🙂

  2. Momci hvala za super podcast (pridjev fantastičan ću sačuvati za sljedeći koji će biti dug makar sat i dvadeset minuta), a i za analizu Bostona iz prethodnog posta. Kao i uvijek, čisti užitak je slušati vas. Voli bih da ste se još malo dotakli Toronta i njihove rotacije koja se čini prilično široka (ako ne i duboka): Poeltl, Nogueira pod košem, Anunoby i Siakam na krilu, Wright i Powell, vrlo perspektivna klupa (Powell startovao mlako, Anunoby izgleda vrlo zanimljivo). Pitanje: da nisu potpisali DeRozana, da li bi im plafon trenutno bio isti (obzirom da se u playoffu pokazao kao apsolutno beskoristan, čak i štetan zbog ogromnog volumena i katastrofalne efikasnosti, te usrane odbrane)? Drugo pitanje je da li se i kakav rast može očekivati od ovih mladih igrača i može li tu doći do nekakve pozitivne smjene generacija?

  3. A baš sam ti mislio ponudti sell high Gordona za Đimija Butlera :)) Mislim, svi znamo da ni Furnir ni on neće vječno ovako šutirati, ali da je Gordon golemo popravio šut, pa bome je.
    Ponuda bi išla uz priču kako nisam baš siguran da će jadni Đimi dignut brojke uz živog Wigginsa i Thibsa koji mirno gleda kako ovaj baca cigle sa osam metara (i očigledno je da se Tibsova ekspertiza temelji isključivo na talentu koji je na raspolaganju iliti Butleru na rosteru). Druga stvar je činjenica da Đimi dobrim dijelom živi na linji za slobodna, i da će možda najviše patiti zbog justiranja pravila. Nisam tu još siguran, iako su me zadnje utakmice skoro pa demantirale.

  4. Tako je Gee treba vratit stvari u ravnotežu oko LA wiggera


Leave a comment

Trackbacks are disabled.