ISPOD OBRUČA fullcourt press – basketball lunatics inc.

8May/186

SCHOOL OF AL PODCAST

Sickre i Gee o polufinalima konferencija, finalima i Finalima, ma o svemu i ničemu.

Posted by Gee_Spot

Filed under: bball Leave a comment
Comments (6) Trackbacks (0)
  1. Djeluje da je osnovni problem Raptorsa mlitavost najvecih zvezda ili bolje receno nedostatak zara u igri, pa jbt Derozen treba inicijalno da unistava Smitha 1na1 , pogotovo kad se uzmu u obzire kakve su sezone imali i jedan i drugi igrac. Mi stalno zaboravljamo da je JR Smith svojevremeno morao da bude zamena u Denveru jednom Affalu iz cistog razloga sto nije bio dobar defender, a sad brani od jednom najbolje bekove lige. Sa druge strane kao da nismo svi znali da Love ne moze ponoviti onako losu seriju i Dvejn Kejsi krece utakmicu sa Jonasom, pa nemoj da se zajebavamo.Steta je za Toronto , ali sami su krivi za ovo i na kraju krajeva treba da dobiju metlu jer su za 4 klase losiji u clutchu od jednih Cavsa ..

  2. Mozda je Embiid malo usporen sa ovom maskom ali sve vise postaje ocigledno da on nije centar koji ce oterati small ball u istoriju. On nije u stanju izdominirati Horforda koji jeste ruku na srce vrhunski odbrambeni igrac, ali pre sve neki multipraktik , slicno kao DR Green. Sta dalje pricati kad je najkorisinija postava Sixersa ona u kojoj Joel mase peskirom.
    Boston je najveci fenomen , svake se godine popne po jednu stepenicu na merdevinama. A Ainge mi izgleda kao neki poker igrac koga je krenulo nevidjeno da sere, znaci bukvalno mu na “riveru” uvek izlazi njegov par, sta god da mu stigne u ruke on ce naci neku budalu da ga prevesla. Bilo bi zanimljivo da odu Celtiksi u veliko finale, cisto da vidimo mogu li defanzivno da izazovu ratnike !

  3. Samo napomena da teoretski Sixersi mogu uzet Sacramentov pick 2019 ako bude broj 1 što nije toliko nemoguće

  4. @ nuuk – bravo, taj detalj sam zaboravio skroz i uopće nije nebitan, ako će Kingsi biti najgora momčad lige, svakako bi ga Sixersi mogli zadržat. al imat će upola manje šanse dogodine, naime od iduće sezone najgori score ti više ne donosi 25% mogućih kombinacija nego samo 14%, tako da i to ide na ruku Bostonu

  5. Jeli serija sa bostonom pokazala da su Simmons i embiid nekompatibilni,i da im se moraju razdvajati minute,Simmons je u ovakvim utakmicama koristan samo kad je okružen s suterima

  6. Presti je već objavio da će zadržat Donovana za iduću sezonu


Leave a comment

Trackbacks are disabled.