ISPOD OBRUČA fullcourt press – basketball lunatics inc.

3Jan/195

NEW YEAR RANKINGS POD

Toni i Gee šetaju po ligi u osvrtu na protekla dva tjedna akcije. Od Pacersa do Knickercavsa. Harden, George, Dončić, Collins. Sretna Nova.

Posted by Gee_Spot

Filed under: bball Leave a comment
Comments (5) Trackbacks (0)
 1. jedno pitanje, mogu li klubovi i sad trejdati igrače ? ili se čeka deadline kad su mogućnosti odugovlačenja manje

 2. Dobar podcast kao i inače! Vas dvojica u tandemu ste mi super! Toni najviše kuži cinične komentare od gazde i ima dobra opažanja. Super mi je kad navrati Frančeski ali očito je lik u depri nekoj pa ne navraća kod nas. Podcasti sa Kuštrom su mi zajebani jer mom profinjenom bosanskom uhu ide na kurac kad dva dalmatinera razgovaraju sa imoćanom ili odakle je već Kuštrica. Uglavnom raja sretna i zdrava nova godina i da nam basketaš Harden ispadne što prije u playoffu jer ono nije košarka. Ako već tamo mora ući

 3. Odlican podcast.Od uvodnog velvet undergrounda pa nadalje.Vas dvojica ste bas super tandem, nesto kao payton i kemp iz najboljih dana.Mada i kreha moze tu isto ali ovo je bas bilo kao lektira.Nikad brze proala 2 sata.

 4. Trejd Grifina : Detroit-Sacramento
  Bagley i Jacson u Detroit ; Griffin u Sacramento
  Ili John Wall za Griffina.

  Dijeliš li Gee moje mišljenje da Sacramento ove godine ima 2 najozbiljnija kandidata za MIP-a godine , a ako njima pridružimo i Bogdanovića onda ima trojicu u prvih recimo 8 kandidata.

 5. Kreha naravno da fali, sada je naučio lekciju da ne prigovara za Denver 🙂
  pozdrav svima i sve najbolje, sve pohvale za trud i rad, samo tako naprijed!! 🙂


Leave a comment

Trackbacks are disabled.