ADHD PODCAST

Sickre i Gee starački grintaju o Davisu i Lakersima plus rantovi o Zionu, lutrijskim ekipama i još ponečemu. Skype je stalno prekidao tako da pojma nemamo što je na kraju završilo unutra, a što ne.

7 thoughts on “ADHD PODCAST

 1. Odličan podcast.

  Kako vam se čini ovaj trade:

  http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y7ebyeyh ?

  Memphis se riješi Conleya, dobije Exuma na 3 godine i Jordana kojem ističe ugovor, Miami se riješi Whiteside-a (doduše dobiju Favorsa, ali na 10 miliona manje), Dallas dobija Whiteside-a i mladog G. Allena kao šutera uz Luku, Utah dobije Conleya kao beka koji igra njihovim tempom i zna šutnuti loptu. Šta se tu dešava sa Rubiom nisam siguran… Možda da se riješe njega umjesto Exuma:

  http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=yd5upfzn

 2. Zanima me kad pricate o velicini trzista i brizi vlasnika uopce za fransizu, koja po vama sredina je relativno malo trziste ali zaslužuje respekt u vezi promišljanja vlasnicke strukture i da je ujedno i identitet tog grada….Za mene nekako Hornetsi.Jesam li u krivu po Vama i opcenito sta vi mislite o tome a da nije L.a. ili N.y ili Boston.

 3. Zion će biti vrhunski igrač, all nba, ali toliki hype oko njega kao franšiznog igrača, sumnjam. Da u bilo kojoj ekipi imaš ziona i barretta, nek se zion ozlijedi, barrett ih sigurno nosi puno dalje nego zion bez barretta. Dukeu, i svakom drugom, puno bi bilo gore izgubit RJa. To što on ima toliki volume je s razlogom. Uglavnom, vrijeme će reći, ovaj draft nije nešto dubok, ali ima nekih 5 stvarno velikih potencijala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *